Cabaretvoorstelling Attacca van Hans Liberg zaterdag te zien op NPO 1

Cabaretvoorstelling Attacca van Hans Liberg zaterdag te zien op NPO 1
Veelzijdige show van caberetier en musicoloog

Kijktip :

Al sinds 1983 toert Hans Liberg, cabaretier én musicoloog, door de Nederlandse theaters met zijn voorstellingen. Zaterdag is het eerste deel van zijn (tot dusver) voorlaatste voorstelling Attacca te zien op NPO 1. Hiermee stond hij in 2015 en 2016 op de planken. Deel twee volgt zaterdag 23 juli om 22.20 uur.

Attacca van Hans Liberg gemist? Kijk de hele voorstelling terug via Gids.tv.

Meezinger
In de muzikale cabaretvoorstelling Attacca combineert Liberg high en low: campingrepertoire, gecombineerd met een elitaire meezinger over George Condo. George wie? Zoek dat zelf maar op. Wat niet veel mensen weten, is dat Hans Liberg een grote kunstverzameling heeft, maar daar niet graag mee te koop loopt.

Solo
Wie meer over deze bijzondere kunstverzameling van Liberg wil weten, hoort daarover in Attacca meer. Verder natuurlijk een virtuoze solo op de alpenhoorn. Er is aandacht voor klassiek, pop en alles wat er zo aan muziek te vinden is. Met veel beweging en hippe arrangementen.

De voorstelling Attacca van Hans Liberg is zaterdag 16 en zaterdag 23 juli om 22.20 uur te zien op NPO 1. Na afloop kun je de voorstelling Attacca terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's