Klassiekers met Kleinsma: Youp van 't Hek zingt 'Kees' van Frans Halsema

Klassiekers met Kleinsma: Youp van 't Hek zingt 'Kees' van Frans Halsema

In de tweede aflevering van Klassiekers met Kleinsma laat Youp van 't Hek zijn keuzes horen uit het rijke archief van de Nederlandse muziek. De 68-jarige cabaretier treedt op met het nummer 'Kees' van Frans Halsema.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Klassiekers met Kleinsma</em>: Youp van 't Hek zingt 'Kees' van Frans Halsema In de tweede aflevering van Klassiekers met Kleinsma laat Youp van 't Hek zijn keuzes horen uit het rijke archief van de Nederlandse muziek. De 68-jarige cabaretier treedt op met het nummer 'Kees' van Frans Halsema. Tekst gaat verder onder de video. Bannink en SchmidtDe aflevering wordt door Simone afgetrapt met het nummer 'Ik heb geen spijt' van Harry Bannink en Annie M.G. Schmidt. Bannink en Schmidt staan hoog in het vaandel bij Youp, maar waarom is dat eigenlijk? Bekijk het fragment uit Klassiekers met Kleinsma hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Klassiekers met Kleinsma terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Klassiekers met Kleinsma: Niels van der Laan en Jeroen Woe zingen 'Never nooit meer' van Gordon Bekijk deze video » Video: Van der Laan & Woe zingen Kom je bij me? in Klassiekers met Kleinsma Bekijk deze video »
TV :
Klassiekers met Kleinsma: Youp van 't Hek zingt 'Kees' van Frans Halsema

Bannink en Schmidt
De aflevering wordt door Simone afgetrapt met het nummer 'Ik heb geen spijt' van Harry Bannink en Annie M.G. Schmidt. Bannink en Schmidt staan hoog in het vaandel bij Youp, maar waarom is dat eigenlijk?

Bekijk het fragment uit Klassiekers met Kleinsma hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Klassiekers met Kleinsma terugkijken bij Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV