Fiorentina - FC Twente live op tv (play-off Conference League)

Fiorentina - FC Twente live op tv (play-off Conference League)
Te zien op RTL Z

Sport :

Deze week spelen AZ en FC Twente hun wedstrijden in de Conference League op hetzelfde tijdstip. AZ is te zien op RTL 7, waardoor FC Twente verhuist naar RTL Z. Vanaf 21.00 uur is daar het duel tegen Fiorentina live te zien.

Lees hier op welk kanaal RTL Z te vinden is bij jouw tv-aanbieder.

Nét geen Europa League
Het uit Florence afkomstige Fiorentina viste afgelopen seizoen nét achter het net bij plaatsing voor de groepsfase van de Europa League. Ze eindigden als zevende in de Serie A, met één punt achterstand op AS Roma. Nu stromen ze in de play-offronde voor de Conference League in, waar FC Twente de tegenstander is.

Stunt?
Gezien de status en kwaliteiten van Fiorentina moet FC Twente hopen op een stunt. De ploeg uit Enschede reist in ieder geval vol vertrouwen af naar Italië: in de vorige ronde werd het Servische FK Čukarički met 3-1 en 4-1 verslagen. Ook in de Eredivisie is Twente goed van start gegaan met twee overwinningen zonder tegendoelpunten.

De wedstrijd Fiorentina - FC Twente is donderdag 18 augustus om 21.00 uur live te zien op RTL Z. De voorbeschouwing op RTL Z begint om 20.45 uur, de samenvatting volgt op Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV