Overzicht tijden: Formule 1 GP van België (Spa-Francorchamps) live op tv en online

Overzicht tijden: Formule 1 GP van België (Spa-Francorchamps) live op tv en online
Autocircus vervolgt seizoen in België

Sport :

De GP van Hongarije was de laatste voor de zomerstop en nu komt het circus weer op gang in het Belgische Spa, op het circuit van Spa-Francorchamps. Hoe komt Max Verstappen terug van zijn vakantie? En hoeveel regendruppels zullen er dit keer vallen op het Belgische circuit? Vanaf 26 augustus is het volledige Formule 1-raceweekend te zien bij onder meer Viaplay en F1TV Pro, de race op 28 augustus is ook te zien op Canvas.

Lees ook hoe je in 2022 de Formule 1 op tv en online kan kijken en op welk kanaal Canvas te vinden is bij jouw tv-aanbieder.

Verstappen
De Red Bull-coureur Max Verstappen heeft een prima uitgangspositie voor het tweede deel van de grote prijs van 2022: met 258 punten staat hij fier bovenaan met een verschil van 80 punten op de nummer 2, Ferrari-coureur Charles Leclerc. Het lijkt er op dat Mercedes vanaf de wedstrijd op Spa ook echt kan gaan concurreren met Red Bull en Ferrari.

Tijdschema Formule 1 GP van Spa-Francorchamps 2022

Vrijdag 26 augustus

  • 14.00 uur: eerste vrije training
  • 17.00 uur: tweede vrije training

Zaterdag 27 augustus

  • 13.00 uur: derde vrije training (samenvatting)
  • 14.55 uur: voorbeschouwing kwalificatie (Viaplay)
  • 16.00 uur: kwalificatie (samenvatting)

Zondag 28 augustus

  • 13.55 uur: voorbeschouwing race (Viaplay)
  • 14.45 uur: voorbeschouwing race (Canvas)
  • 15.00 uur: race (samenvatting)

De tekst gaat verder onder de video's

Viaplay
Het seizoen 2022 wordt voor het eerst uitgezonden door streamingdienst Viaplay. De dienst kun je natuurlijk online vinden, maar voor de Formule 1 is ook een speciale zender beschikbaar gemaakt.

De Formule 1 GP van België is op zondag 28 augustus om 15.00 uur te zien bij Canvas, Viaplay en F1TV Pro. Vanaf vrijdag 26 augustus zijn ook de vrije trainingen, de sprint race en de kwalificatie te zien op Viaplay en F1TV Pro. Lees en bekijk alle aankondigingen, tijdschema's, samenvattingen en hoogtepunten van de Formule 1 in ons Formule 1-dossier.

Actuele video's

Meer actuele video's