The Brokenwood Mysteries seizoen 4 vanaf vrijdag te zien op België Eén

The Brokenwood Mysteries seizoen 4 vanaf vrijdag te zien op België Eén
Nieuw-Zeelandse detectiveserie

Kijktip :

Vanaf vrijdag 2 september is het vierde seizoen van de Nieuw-Zeelandse detectiveserie The Brokenwood Mysteries te zien op België Eén. Inmiddels kent de serie al acht seizoenen; dit vierde seizoen was in 2017 voor het eerst te zien op televisie.

Fictief plaatsje
In The Brokenwood Mysteries wordt inspecteur Mike Shepherd van Auckland naar het (fictieve) plaatsje Brokenwood gestuurd om een onderzoek te verrichten naar een collega bij de politie. Al snel blijkt dat dit niet zijn enige klus wordt. In seizoen vier beginnen we met de verjaardag van Mike, die hij samen met Kristin, Breen en Gina viert met een picknick in het Brokenwood Domain.

Ongeluk
Tijdens de picknick zijn ze getuige van een dodelijk skydive-ongeluk. Kristin kent het slachtoffer, Andre Barrington, een ex-vriend van haar. Al snel komt aan het licht dat de parachute van Andre gesaboteerd is en blijkt dat zowel Andre's huidige vriendin Grace, enkele familieleden als een zakenpartner de man misschien liever kwijt dan rijk waren.

Het vierde seizoen van The Brokenwood Mysteries is vanaf vrijdag 2 september wekelijks om 20.35 uur te zien op België Eén. Lees hier op welk kanaal België Eén te vinden is bij jouw tv-aanbieder.

Actuele video's

Meer actuele video's