Recensie: I Came By is thriller met sterke cast en schizofrene trekjes

Recensie: I Came By is thriller met sterke cast en schizofrene trekjes
Met Downton Abbey-ster Hugh Bonneville

Film :

Vanaf 31 augustus is de film I Came By te zien op Netflix. Meestal zien we Downton Abbey-ster Hugh Bonneville in goedaardige rollen, maar nu gooit hij het over een andere boeg met een naargeestig personage. En dat gaat hem prima af! Lees hier de filmrecensie van I Came By.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

Toby Nealey
De jonge en rebelse graffitikunstenaar Toby Nealey heeft het op de huizen van de rijke elite gemunt. Hij stuit echter op een bijzonder schokkend geheim en besluit vervolgens een reis te ondernemen. Deze reis brengt zowel hemzelf als zijn naaste omgeving in groot gevaar.

Acteur George MacKay (Toby) en Percelle Ascott in de film 'I Came By'

Beoordeling van Gids.tv: ★★

Entertainment-score: 58% | IMDb ★ 5,9

Op papier is de cast van deze splinternieuwe thriller uitstekende, met de waanzinnig getalenteerde 1917-acteur George MacKay en Kelly Macdonald in de hoofdrollen. Hugh Bonneville zet een hele aardige rol neer en is gelijk ook het hoogtepunt van deze toch wel mislukte thriller. Naast misplaatste schrikmomenten weet deze productie niet of het een thriller of een groots drama wil zijn. De twist die halverwege komt is verrassend, maar komt vervolgens niet goed uit de graffiti-verf. Ook de onlogische keuzes zijn jammer en aan het einde van de rit zijn de meeste kijkers niet tevreden. Twee sterren.

Cast
Naast Hugh Bonneville (Downton Abbey: A New Era) en Percelle Ascott (The Innocents) zijn ook Kelly Macdonald (Boardwalk Empire) en George MacKay (Munich: The Edge of War) te zien in deze film. Deze productie is geregisseerd door Babak Anvari (Wounds).

Vanaf 31 augustus 2022 is de film I Came By te zien op Netflix. Genre: thriller. Tijdsduur: 110 minuten.

Actuele video's

Meer actuele video's