Documentaire Catching a Killer - A Diary from the Grave vrijdag te zien op NPO 3

Documentaire Catching a Killer - A Diary from the Grave vrijdag te zien op NPO 3
Bloedstollende misdaaddocumentaire

Kijktip :

Vrijdag 16 september is op NPO 3 de bloedstollende misdaaddocumentaire Catching a Killer - A Diary from the Grave te zien - een nieuw hoofdstuk in de serie CRIMEDOCS. Deze keer het verhaal van de vermoorde Peter Farquhar.

Catching a Killer - A Diary from the Grave gemist? Kijk de hele documentaire terug via Gids.tv.

Buurvrouw
In 2015 wordt de gepensioneerde leraar Peter Farquhar dood aangetroffen in zijn huis in een klein Engels dorp. Zijn dood is onverwacht, maar er is geen reden voor de politie om aan te nemen dat het gaat om een misdrijf. Als zijn buurvouw Ann Moore-Martin anderhalf jaar later onder verdachte omstandigheden sterft, heropent de politie het onderzoek.

Dagboek
Al snel blijkt dat zowel Peter als Ann een innige vriendschap hadden met de twintiger Ben Field. Het onderzoek ontwikkelt zich voor de camera en dagboekfragmenten geven Peter een stem vanuit het graf. Langzaam maar zeker ontdekt de politie een bijna ongelooflijk verhaal over liefde en verraad.

De documentaire Catching a Killer - A Diary from the Grave is vrijdag 16 september om 21.10 uur te zien op NPO 3. Na afloop kun je de docu Catching a Killer - A Diary from the Grave terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's