Dinsdag in Familie Gillis - massa is kassa: biedt hulprobot uitkomst?

Dinsdag in Familie Gillis - massa is kassa: biedt hulprobot uitkomst?
Nieuwe avonturen van Peter Gillis en co

Kijktip :

Het achtste seizoen van Familie Gillis: massa is kassa is toe aan de derde aflevering. In deze realityserie volgen we Peter Gillis en zijn gezin. Gillis heeft een fortuin vergaard met een aantal goedlopende vakantieparken - maar kritiek is nooit ver weg.

Familie Gillis: massa is kassa gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv en op KIJK.nl.

Mishandeling
Zo stond Gillis de afgelopen periode volop in de belangstelling vanwege een vermeende mishandeling van zijn dertig jaar jongere vriendin Nicol. Hij zou haar geduwd, gebeten en geknepen hebben. Ook de vakantieparken zelf worden regelmatig bedolven onder kritiek: ze zouden vooral niet bepaalde hygiënisch zijn. Gillis gaat echter onverstoord verder.

Hulprobot
In de derde aflevering inspecteren Peter en Mark de bungalowtenten, waarbij ze onaangenaam worden verrast door een stortbui. Hoofd-horeca Samir krijgt vandaag zijn langverwachte hulprobot, maar hij is niet meteen enthousiast. Ruud en Mark proberen een lunch te bereiden, maar die lijkt voor hun ogen in rook op te gaan.

Familie Gillis: massa is kassa is elke dinsdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Familie Gillis: massa is kassa terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's