Zondag in Humberto: Akwasi over documentaire Bijlmerramp, Floor Jansen en meer

Zondag in Humberto: Akwasi over documentaire Bijlmerramp, Floor Jansen en meer
Dit zijn de gasten van zondag 2 oktober

Kijktip :

Humberto Tan is elk weekend twee dagen lang (op zaterdag en zondag) te zien op de late avond van RTL 4. Zondag zitten onder meer Royce de Vries, John van 't Schip en Akwasi te gast. Dit zijn de gasten van zondag 2 oktober.

De tekst gaat verder onder deze video's

Gasten in Humberto - zondag 2 oktober

  • Aan de carrière van Khadija Arib op het Binnenhof komt na 24 jaar een abrupt einde. Het PvdA-Kamerlid wacht het onderzoek naar haar functioneren niet af en geeft haar zetel per direct op. Politiek verslaggever Floor Bremer schuift aan.
  • Komende dinsdag is het 30 jaar geleden dat een vliegramp zich voltrekt in de Bijlmer.Akwasi maakte er de indrukwekkende documentaire Een gat in mijn hart over. Hij schuift aan met een lotgenoot en een traumapsycholoog.
  • Een paar weken geleden werd bekend dat Daniëlle van 't Schip ernstig ziek is. In april hoorde ze dat ze twee kwaadaardige tumoren in haar lichaam heeft. De man van Daniëlle, oud-profvoetballer en voetbaltrainer John van 't Schip schuift aan.
  • 'De ontvoering van Alfred Heineken' van Peter R. de Vries is sinds jaar en dag het best verkochte misdaadboek van Nederland. Volgend jaar is het 40 jaar geleden dat de biermagnaat werd ontvoerd.Royce de Vries blikt terug op de doorbraak.
  • Voordat Floor Jansen in 2019 indruk maakte bij Beste Zangers, begon ze zich meer te focussen op haar solo-zangkunsten. Vanavond zingt ze bij Humberto haar nieuwste single Me Without You, nadat ze eerder al de nummers Fire en Storm uitbracht.
  • De Speld viert hun jubileum: het satirische platform bestaat 15 jaar. Het platform is inmiddels niet meer weg te denken uit de wereld van journalistiek en social media. Oprichters Melle van den Berg en Jochem van den Berg schuiven aan.

Humberto is iedere zaterdag en zondag rond 21.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen en fragmenten van Humberto terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV