Maandag in Jinek: o.a. Joost Vullings over onderzoek Khadija Arib

Maandag in Jinek: o.a. Joost Vullings over onderzoek Khadija Arib
De gasten van Jinek van maandag 3 oktober

Kijktip :

Eva Jinek is dagelijks te zien met haar talkshow Jinek. Bekijk hieronder wie de gasten zijn van Jinek van maandag 3 oktober.

De gasten van Jinek op maandag 3 oktober

  • Zijn er fouten gemaakt bij het instellen van een onderzoek naar oud-Kamervoorzitter Arib? Eva Jinek bespreekt het met Joost Vullings en Yoeri Albrecht.
  • De Belgische cabaretier Philippe Geubels focuste zich de laatste jaren vooral op tv-werk. Zo is hij nu te zien in het nieuwe programma Hotel Romantiek: een datingprogramma waarin 28 vrijgezelle vijfenzestigplussers op zoek gaan naar de liefde. Hoe hielp Philippe deze senioren aan een nieuwe liefde? Vanavond vertelt hij er alles over in Jinek.
  • Nadat Poetin vorige week een gebied ter grootte van Portugal annexeerde, is inmiddels een deel van de door Rusland bezette gebieden weer heroverd. Waar staan we nu? En hoe wordt er gekeken vanuit de Verenigde Staten naar de nucleaire dreiging van Poetin? Amerika-deskundige Michiel Vos en oud-Oekraïnecorrespondent Geert Jan Hahn zijn te gast.

Jinek is elke werkdag om 22.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV