Eva Jinek in gesprek met Robbie Williams: 'Ik ga vaak optreden in Amsterdam' (video)

Eva Jinek in gesprek met Robbie Williams: 'Ik ga vaak optreden in Amsterdam' (video)

Saturday 10 September 2022 om 10:36

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van vrijdag 9 september. Je kunt ook de hele uitzending van Jinek terugkijken bij Gids.tv.

Eva Jinek heeft wereldster Robbie Williams geïnterviewd voor haar talkshow Jinek. De zanger vertelde openhartig over zijn verslavingen, het vaderschap en over zijn nieuwe album XXV.

Eva Jinek in gesprek met <em>Robbie Williams</em>: 'Ik ga vaak optreden in Amsterdam' (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van vrijdag 9 september. Je kunt ook de hele uitzending van Jinek terugkijken bij Gids.tv. Eva Jinek heeft wereldster Robbie Williams geïnterviewd voor haar talkshow Jinek. De zanger vertelde openhartig over zijn verslavingen, het vaderschap en over zijn nieuwe album XXV. VerslavingIn het eerste deel van het gesprek vertelt Williams uitgebreid over zijn verslavingen. Hoe ga je om met verleidingen? En hoe zorg je ervoor dat je niet terugvalt in je oude gedrag? 'Voelen is ongemakkelijk, je wilt het uitschakelen. (...) Maar als je kiest voor de goede kant, merk je dat dat ook mogelijk is.' Williams vertelde ook nog dat hij 'veel in Amsterdam gaat zijn'. Om op te treden. Je hoort het in bovenstaand interview. Bekijk het fragment uit Jinek hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Eva Jinek in gesprek met Robbie Williams: 'Ik ga vaak optreden in Amsterdam' (video)

Verslaving
In het eerste deel van het gesprek vertelt Williams uitgebreid over zijn verslavingen. Hoe ga je om met verleidingen? En hoe zorg je ervoor dat je niet terugvalt in je oude gedrag? 'Voelen is ongemakkelijk, je wilt het uitschakelen. (...) Maar als je kiest voor de goede kant, merk je dat dat ook mogelijk is.' Williams vertelde ook nog dat hij 'veel in Amsterdam gaat zijn'. Om op te treden. Je hoort het in bovenstaand interview.

Bekijk het fragment uit Jinek hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's