Nieuw seizoen Het Roer Om vanaf donderdag 13 oktober te zien op SBS6

Nieuw seizoen Het Roer Om vanaf donderdag 13 oktober te zien op SBS6
Nederlanders beginnen aan buitenlands avontuur

Kijktip :

Vanaf donderdag (13 oktober) is het gloednieuwe, derde seizoen van Het Roer Om te zien op SBS6. In deze variant op Ik vertrek volgen we Nederlandse stellen die huis en haard achterlaten en aan een groot avontuur beginnen in het buitenland.

Het Roer Om gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv en op KIJK.nl.

Via internet
In de eerste aflevering van het nieuwe seizoen leren we Serge en Tessa kennen. Zij hebben hun oog laten vallen op een oude villa in Zuid-Spanje. De aankoop is volledig via internet beklonken en ze zijn van plan om het prachtige pand om te toveren tot een luxe bed & breakfast.

Kat in de zak
Zoals wel vaker gebeurt met online aankopen blijken Serge en Tessa een kat in de zak te hebben gekocht. Als vervolgens de verbouwing ook totaal niet volgens plan verloopt, gaan alle alarmbellen af. Wordt dit het zoveelste Nederlandse stel dat zich verkijkt op hun buitenlandse avontuur?

Het nieuwe seizoen van Het Roer Om is vanaf donderdag 13 oktober wekelijks om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Het Roer Om terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's