Apollon Limassol - AZ live op tv (Conference League)

Apollon Limassol - AZ live op tv (Conference League)
Kan ook in Cyprus gewonnen worden?

Sport :

Donderdag (13 oktober) staat de wedstrijd tussen Apollon Limassol en AZ op het programma in de Conference League. De Alkmaarders hebben inmiddels drie zeges op zak en stomen door. Kunnen ze er ook 4/4 van maken? Het duel is om 18.45 uur live te zien op ESPN.

Lees hier op welk kanaal ESPN te vinden is bij jouw tv-aanbieder.

Alkmaar
In Alkmaar ging het thuisduel met 3-2 gewonnen, namens AZ scoorde Odgaard, De Wit en Karlsson. De twee tegengoals vielen wat onnodig, maar de Noord-Hollanders moeten aan de bak om in Limassol aan het langste eind te trekken.

Samenvatting en hoogtepunten Apollon Limassol - AZ

De hoogtepunten vind je op Gids.tv vanaf het begin van de wedstrijd. De samenvatting hieronder is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.

Cyprus
Apollon is slecht begonnen aan het Conference League-seizoen: in het eerste duel kwamen ze niet verder dan een doelpuntloos gelijkspel tegen Vaduz, de tweede wedstrijd werd met 1-3 verloren van SC Dnipro-1. Kunnen de Cyprioten in eigen huis nu voor het eerst winnen?

De wedstrijd Apollon Limassol - AZ is donderdag 13 oktober om 18.45 uur live te zien op ESPN. De samenvatting volgt op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's