Vrijdag in Khalid & Sophie: Tjeerd de Groot, Bart Kemp over reactie op stikstofrapport

Vrijdag in Khalid & Sophie: Tjeerd de Groot, Bart Kemp over reactie op stikstofrapport
De gasten in Khalid & Sophie van vrijdag 14 oktober

Kijktip :

Khalid Kasem & Sophie Hilbrand zijn elke werkdag te zien met hun talkshow. Hieronder lees je wie de gasten zijn van Khalid & Sophie van vrijdag 14 oktober. De show wordt vandaag gepresenteerd door Khalid.

Lees verder onder de video's.

De gasten in Khalid & Sophie op vrijdag 14 oktober

  • We nemen het nieuws van de dag door met ons duo van dienst: Renée Fokker en Roos Moggré.

  • Vandaag reageerde het kabinet op het stikstofrapport van Remkes. De adviezen worden grotendeels overgenomen. D66-Kamerlid Tjeerd de Groot en Agractie-voorman Bart Kemp vertellen wat er verandert.

  • Willem Vissers schreef het boek ‘Leven met Louis’. Vanavond deelt hij met ons zijn leukste ontmoetingen en aanvaringen met Louis van Gaal.

  • De 16-koppige familie Baumgard, bekend van het programma Een Huis Vol, krijgt een eigen realityserie: ‘Volle Bak bij de Baumgards’. De familie schuift aan.

  • Toen Naaz haar nieuwe single Azadî (vrijheid) uitbracht, wist ze niet dat het zo actueel zou worden. Zondag zingt ze het lied bij de steunprotesten voor onderdrukte vrouwen in Iran en wereldwijd. Vanavond is ze vast bij ons.

De talkshow Khalid & Sophie is elke werkdag om 19.00 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's