Serierecensie: in The Watcher met Naomi Watts zorgt een stalker voor dood en verderf

Serierecensie: in The Watcher met Naomi Watts zorgt een stalker voor dood en verderf
Nu nummer 1 op Netflix

Film :

Vanaf 13 oktober staat de serie The Watcher op Netflix. Halloween staat voor de deur, en Netflix weet dondersgoed hoe ze hier op in moeten spelen. Wederom een angstaanjagende serie van regisseur Ryan Murphy (American Horror Story) staat op het menu. Lees hier de serierecensie van The Watcher.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

Familie Brannock
Onheilspellende brieven. Vreemde buren. Sinistere bedreigingen. Een gezin verhuist naar hun droomhuis in een buitenwijk, maar ontdekt dat ze een duistere nachtmerrie hebben geërfd. Los gebaseerd op een waargebeurd verhaal.

Beoordeling van gids.tv: ★★★½

Entertainment-score: 75% | IMDb ★ 6,6

Wie het werk van regisseur Ryan Murphy (Hollywood) kent, weet wat je te wachten staat. Vreemde figuren, een stalker en zelfs sektarische toestanden zijn onderdeel van het verhaal in deze zevendelige serie die steeds gekker wordt. Op originaliteit scoort deze serie niet héél goed, maar spannend is The Watcher zeker wel. Want éénmaal begonnen is de verslavingsfactor naar de volgende aflevering hoog. De cast is fantastisch met Naomi Watts en Bobby Cannavale in de hoofdrol. Een bijna perfecte Halloween serie die steeds meer lugubere trekjes vertoont, en dan hebben we het nog niet eens gehad over de ijzingwekkende brieven van de stalker zelf gehad. Drieënhalve ster.

Cast
Naast Naomi Watts (Twin Peaks) en Bobby Cannavale (Blonde) zijn ook Luke David Blumm (The King of Staten Island), Margo Martindale (Instant Family) en Jennifer Coolidge (The White Lotus) te zien in deze serie. Deze productie is gemaakt door Ryan Murphy en Ian Brennan (Ratched).

Bron: Netflix

Vanaf 13 oktober 2022 is de serie The Watcher te zien op Netflix. Genre: horror, drama, mysterie. Deze serie bevat 7 afleveringen van ongeveer 50 minuten.

Actuele video's

Meer actuele video's