Schotse misdaadserie Karen Pirie vanaf vrijdag te zien op België Eén

Schotse misdaadserie Karen Pirie vanaf vrijdag te zien op België Eén
Driedelige miniserie over detective sergeant

Kijktip :

De komende vrijdagen is de driedelige Schotse miniserie Karen Pirie te zien op België Eén. De afleveringen van speelfilmlengte draaien om de gelijknamige hoofdpersoon, een detective sergeant bij de politie.

Studenten
St. Andrews, Schotland, 1996. Drie dronken studenten vinden het lichaam van de jonge Rosie Duff, voor dood achtergelaten op het domein van de kathedraal. De enige verdachten zijn de drie studenten die onder haar bloed zitten. 25 jaar later is de moordzaak het onderwerp van een provocatieve podcast en wordt DS Karen Pirie onverwacht aangeduid om de zaak op zich te nemen.

Geheim
Het wordt duidelijk dat Rosie een geheim met zich meedroeg dat het mysterie rond de zaak zou kunnen onthullen. Wanneer er nieuw bewijs komt dat een van de studenten verdacht maakt, gaat Karen de verdachte achterna om zijn versie van de feiten te horen. Kan deze gruwelijke moordzaak eindelijk worden opgelost?

De Schotse miniserie Karen Pirie is vanaf vrijdag 21 oktober wekelijks rond 20.40 uur te zien op België Eén. Lees hier op welk kanaal België Eén te vinden is bij jouw tv-aanbieder.

Actuele video's

Meer actuele video's