Vanavond op tv: start thrillerserie Het gouden uur en Code van Coppens is terug

Vanavond op tv: start thrillerserie Het gouden uur en Code van Coppens is terug
De tv-tips van Gids.tv voor zondag 23 oktober

Kijktip :

Vanavond kunnen we eindelijk weer genieten van de hilarische spelshow Code van Coppens. De Vlaamse broers Mathias en Staf Coppens begeleiden BN'ers door de spannendste en meest opwindende escape rooms. De eerste gasten van dit nieuwe seizoen zijn o.a. Maxime en Erica Meiland. Bekijk hieronder de tv-tips van Gids.tv voor zondag 23 oktober.

Lees verder onder de video.

Verontrustend sms'je
Ook zien we de allereerste aflevering van de zesdelige thrillerserie Het gouden uur met hoofdrolspeler Nasrdin Dchar, die een gedreven rechercheur van Afghaanse afkomst speelt. Hij krijgt een verontrustend sms'je waaruit blijkt dat zijn jeugdvriend Faysal naar Nederland is gekomen. In College Tour zien we deze week in de tweede aflevering CNN-oorlogsverslaggever Clarissa Ward. Zij doet met gevaar voor eigen leven verslag vanaf het front. Bekijk alle tv-tips van Gids.tv voor zondag 23 oktober hieronder.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Nieuw: Het gouden uur

NPO 3
20:16 uur

Vanaf vanavond is de nieuwe, zesdelige thrillerserie Het gouden uur te zien op NPO 3. Deze bloedstollend spannende serie speelt zich af in de nasleep van een terroristische aanslag in Nederland. Het eerste uur na een aanslag is cruciaal.Dat is het moment waarin paniek en angst overweldigend zijn en het gevaar voor een tweede aanslag het grootst is.

College Tour: Clarissa Ward

NPO 2
20:20 uur

Vorige week ging het nieuwe seizoen van College Tour van start met Olympisch sprintkampioen Usain Bolt. Deze week is de tweede aflevering te zien, met CNN-oorlogsverslaggever Clarissa Ward. Ze ziet hoe de Syrische opstand uitmondt in een bloedige burgeroorlog.

Terug: Code van Coppens

SBS 6
20:30 uur

Vanavond gaat een nieuw seizoen van Code van Coppens van start op SBS6. In deze hilarische spelshow begeleiden de Vlaamse broers Mathias en Staf Coppens BN'er-duo's door de spannendste en meest opwindende escape rooms. In de eerste aflevering nemen Erica en Maxime Meiland het op tegen Edsilia Rombley en Jasmine Sendar. Beide duo's starten vastgebonden in hun eigen gesaboteerde bakkerij.

Terug: Postcode Loterij Eén tegen 50

RTL 4
21:51 uur

Caroline Tensen is vanavond terug met een gloednieuw seizoen van Postcode Loterij Eén tegen 50. Ook na het afschaffen van de coronamaatregelen komen de honderd tegenspelers die we voorheen in dit programma zagen niet terug. Bekijk de eerste beelden van dit nieuwe seizoen via Gids.tv.

Misdaadfilm: Training Day

SBS 9
22:51 uur

Jake Hoyt brengt in de film Training Day zijn eerste dag als inspecteur door met Alonzo Harris, een doorgewinterde detective in de drugsscene, die niet is wie hij lijkt te zijn. Zijn manier van werken is bedenkelijk, dan wel niet corrupt. Hierdoor wordt Hoyt geconfronteerd met ethische dilemma's.

Actuele video's

Meer actuele video's