Sturm Graz - Feyenoord live op tv en online (Europa League)

Sturm Graz - Feyenoord live op tv en online (Europa League)
Op jacht naar nieuwe monsterzege in Oostenrijk

Sport :

Direct na PSV - Arsenal gaat de Europa League-avond donderdag (27 oktober) verder met de volgende Nederlandse club. In Groep F staat het duel Sturm Graz - Feyenoord op het programma. De wedstrijd is om 21.00 uur live te zien op Veronica en ESPN 2 en online op KIJK.nl en de livestream via Gids.tv.

Samenvatting en hoogtepunten Sturm Graz - Feyenoord

De hoogtepunten vind je op Gids.tv vanaf het begin van de wedstrijd. De samenvatting hieronder is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.

Monsterzege
Feyenoord zal vol zelfvertrouwen naar Oostenrijk afreizen, want de eerste ontmoeting met Sturm Graz kende een droomscenario voor de Rotterdammers. In de Kuip leidde Feyenoord op 15 september bij rust al met 4-0. In de tweede helft kwamen er nog twee treffers bij en de Feyenoord-fans konden huiswaarts keren met een 6-0 monsterzege op zak.

Spannend
De zege bezorgt Feyenoord in ieder geval voorlopig de koppositie op doelsaldo, want het is enorm spannend in Groep F van de Europa League. De vier ploegen staan na vier speelrondes allemaal op vijf punten. Bij winst kan Feyenoord dus een grote stap zetten richting de knock-outfase van de Europa League. Kunnen ze ook in Oostenrijk van Sturm Graz winnen?

De wedstrijd Sturm Graz - Feyenoord is donderdag 27 oktober om 21.00 uur live te zien op Veronica en ESPN 2 en online op KIJK.nl en de livestream via Gids.tv. De samenvatting volgt op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV