Vanavond op tv: Ajax - Liverpool (Champions League), nieuw seizoen Van onschatbare waarde

Vanavond op tv: Ajax - Liverpool (Champions League), nieuw seizoen Van onschatbare waarde
De tv-tips van Gids.tv voor woensdag 26 oktober

Kijktip :

Vanavond hoopt Ajax weer eens te winnen in de Champions League, maar dat zal geen makkie worden: Liverpool is de tegenstander. Verder onder meer een nieuw seizoen van Van onschatbare waarde. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor woensdag 26 oktober.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Nieuw: Mart op de Piste

NPO 3
20:25 uur

Mart Hoogkamer ruilt de bacardi lemon in voor de glühwein en gaat in het nieuwe programma Mart op de Piste op zoek naar een après-ski knaller. Samen met zijn vrienden strijkt de zanger neer in Val Thorens voor een muzikale wintersport. Elke aflevering zingt Mart een winterse meezinger. In de eerste aflevering komt de groep aan in Val Thorens, waar ze gelijk hun appartement bekijken. De après-ski kraker wordt gezongen door Shirma Rouse. Zij maakt samen met de muzikanten een nieuwe versie van het bekende nummer 'Kon ik maar even bij je zijn'.

Terug: De Bevers

RTL 5
20:30 uur

Realityserie De Bevers is vanaf vanavond terug op RTL 5 met een gloednieuw seizoen. Dit seizoen investeren de Bevers in een frikandellenkraam in Kroatië, ze duiken het zwembad in bij Corry Konings, overweegt Kees een haartransplantatie ondanks zijn diepgewortelde angst voor naalden, haalt John herinneringen op met zijn enige vrouwelijke vlam ooit - Annie Schilder - en kopen ze een nieuw huis in hun geliefde Spanje.

Live: Ajax - Liverpool (Champions League)

RTL 7
20:50 uur

Vanaf 19.55 uur voorbeschouwing en om 21.00 uur live verslag van de wedstrijd Ajax - Liverpool in Groep A van de Champions League. Kunnen de Amsterdammers opkrabbelen tegen deze Europese grootmacht? Het duel is ook live te zien op Ziggo Sport Voetbal. Ajax begon de Champions League overtuigend met een 4-0 overwinning op Rangers FC, maar daarna leden de Amsterdammers drie pijnlijke nederlagen.

Terug: Van onschatbare waarde

NPO 1
21:30 uur

Vanaf vanavond is Van onschatbare waarde terug met een nieuw seizoen op NPO 1. Verkopers van bijzondere en waardevolle spullen krijgen de kans om hun object te verkopen aan één van de vier experts. Eenmaal een bod geaccepteerd of geweigerd, is er geen weg meer terug. Dit seizoen strijken we neer in Utrecht. Allereerst komt Josine langs. Op jonge leeftijd verloor ze haar vader en onlangs overleed ook de moeder van Josine. Tijdens het opruimen van haar ouderlijk huis werden bijzondere schatten ontdekt, waaronder een schilderij.

Docu: Pedro Almodóvar & Antonio Banderas - Een regisseur en zijn muze

NPO 2
23:35 uur

De samenwerking tussen de Spaanse regisseur Pedro Almodóvar en zijn 'muze' Antonio Banderas behoort tot de meest geprezen verbintenissen in de filmgeschiedenis. De documentaire Pedro Almodóvar & Antonio Banderas - Een regisseur en zijn muze werpt licht op het duo. Banderas ontpopte zich tot de favoriet en het alter ego van Almodóvar en samen maakten ze een aantal prachtige films. Na een onderbreking van bijna twintig jaar werken de twee, beiden ouder en wijzer geworden, sinds enkele jaren weer samen.

Actuele video's

Meer actuele video's