Vanavond op tv: start Boerderij van Dorst en Vlaamse serie Onder vuur seizoen 2

Vanavond op tv: start Boerderij van Dorst en Vlaamse serie Onder vuur seizoen 2
De tv-tips van Gids.tv voor zondag 30 oktober

Kijktip :

Vanavond start een gloednieuw seizoen van Boederij van Dorst. Terwijl de gasten de handen uit de mouwen steken, vraagt Raven van Dorst hen het hemd van het lijf, en dat levert bijzondere gesprekken op. In de eerste aflevering zijn Israel van Dorsten en Jaimie Vaes te gast. Bekijk hieronder alle tv-tips van Gids.tv voor zondag 30 oktober.

Slotaflevering CHANSONS!!
Ook zien we de start van het tweede seizoen Onder Vuur op België Eén, en komt het advocatenkoppel Geert-Jan en Carry Knoops langs in College Tour. Tevens zien we de slotaflevering van CHANSONS!!. Bekijk hieronder alle tv-tips voor vanavond.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Sciencefictionfilm: Star Trek

Paramount Network
19:59 uur

Het grootste avontuur aller tijden begint met Star Trek, het ongelofelijke verhaal van een jonge bemanning tijdens hun reis met het meest gevanceerde schip ooit gemaakt: de U.S.S. Enterprise.

College Tour: Geert-Jan en Carry Knoops

NPO 2
20:22 uur

Vanavond zien we iets bijzonders in College Tour. Voor de derde keer in de geschiedenis van het programma ontvangt presentator Twan Huys niet één, maar twee gasten: het advocatenkoppel Geert-Jan en Carry Knoops beantwoordt zijn vragen en die van de studenten in de zaal.

Start: Onder vuur seizoen 2

Eén
20:40 uur

De Vlaamse dramaserie Onder vuur is niet alleen een groot succes op Netflix, want de serie is ook gewoon op de Belgische televisie te zien. Vanavond gaat het tweede seizoen van start op België Eén. Ga jij kijken?

Terug: Boerderij van Dorst

NPO 3
21:15 uur

Na een zomer vol optredens trekt Raven van Dorst zich weer terug op het platteland om diens boerderij verder op te knappen en zelfvoorzienend te leven. We volgen het project in een nieuw seizoen van Boerderij van Dorst, waarbij Raven elke week hulp krijgt van twee bekende collega's. In de eerste aflevering zijn Israel van Dorsten en Jaimie Vaes te gast. In 2019 werd Israel in één klap wereldnieuws toen hij wegliep uit de boerderij in Ruinerwold waar hij jarenlang verborgen zat met zijn vader, broers en zussen. Jaimie Vaes is de laatste tijd veel in het nieuws vanwege de beladen relatie met haar ex-vriend Lil Kleine.

Slot: CHANSONS!!

NPO 1
21:27 uur

Vanavond sluit het tweede seizoen van CHANSONS!! af. Ook deze reeks was weer een groot succes, met hoge kijkcijfers. Matthijs van Nieuwkerk en Rob Kemps nemen de kijker nog één keer mee in hun liefde voor het Franse lied.

Start: This England

Canvas
22:00 uur

De komende zondagen is de Britse miniserie This England (ook bekend onder de titel This Sceptred Isle) met dubbele afleveringen te zien op Canvas. De serie vertelt het verhaal van de regeerperiode van Boris Johnson, die wordt vertolkt door een vrijwel onherkenbare Kenneth Branagh.

Actuele video's

Meer actuele video's