The Hunters seizoen 2 vanaf zaterdag 5 november te zien op NPO 3

The Hunters seizoen 2 vanaf zaterdag 5 november te zien op NPO 3
Nieuw seizoen van Zweedse misdaadserie

Kijktip :

Vanaf zaterdag 5 november is het tweede seizoen van de Zweedse misdaadserie The Hunters (originele titel: Jägarna) wekelijks met een dubbele aflevering te zien op NPO 3. In deze serie volgen we hoofdpersoon Erik Bäckström.

The Hunters gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Moordzaak
Oud-politierechercheur Erik Bäckström heeft zich teruggetrokken in de bossen van Norrland in Zweden. Na een doorbraak in een oude moordzaak, voelt hij zich gedwongen om de zaak opnieuw onder de loep te nemen. Joar Särn, die vijftien jaar geleden veroordeeld werd voor moord, is bereid de plaats aan te wijzen waar het lijk ligt, maar de zoektocht neemt een onverwachte wending.

Jacht
In de tweede aflevering zet de politie de jacht op Joar Särn voort. Terwijl Peter moeite heeft om zijn traumatische confrontatie met Särn te verwerken, wordt er nieuw bewijs gevonden dat een ander licht werpt op Therese's dood. De grote vraag is nu wat dit betekent voor de moordzaak. Ondertussen doet een onaangename verrassing Eriks denkbeelden langzaam kantelen.

Het tweede seizoen van The Hunters is vanaf zaterdag 5 november wekelijks om 20.25 uur met een dubbele aflevering te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van The Hunters terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's