Waar is GLORY Rivals 3 live te zien? (zaterdag 5 november)

Waar is GLORY Rivals 3 live te zien? (zaterdag 5 november)
Vechtfeest in Sporthallen Zuid, Amsterdam

Sport :

GLORY begint steeds populairder te worden in Nederland: logisch natuurlijk, met een Nederlandse wereldkampioen. Komende zaterdag is er weer een evenement in Nederland: GLORY Rivals 3 in Amsterdam. Waar kun je het vechtsportspektakel live kijken?

De tekst gaat verder onder deze video's

Enfusion & Rivals
Voorafgaand aan de GLORY Rivals, die om 21.30 uur begint op Videoland, vindt ook het evenement Enfusion weer plaats. In Enfusion 114 vinden tien gevechten plaats. Gek genoeg is dit evenement niet te zien bij Videoland, maar bij concurrerende streamingdienst Viaplay. Het evenement is vanaf 17.15 uur te zien.

Videoland
Waar we de laatste tijd gewend waren om een pay-per-view ticket te moeten scoren voor het grootste kickboksevenement ter wereld: dat hoeft nu niet meer. Streamingdienst Videoland heeft namelijk de rechten op het evenement gekocht, waardoor alles nu daar te zien is. Het enige wat je daar dus voor nodig hebt is een abonnement.

Het evenement GLORY Rivals 3 is zaterdag 8 oktober vanaf 21.30 uur Nederlandse tijd te zien bij Videoland. Volg alles van GLORY Rivals 3 dan ook in het GLORY-dossier van Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's