Maandag 14 november in Chateau Meiland: vrijgezellenfeest Maxime

Maandag 14 november in Chateau Meiland: vrijgezellenfeest Maxime
Bruiloft komt steeds dichter bij

Kijktip :

De achtbaan die het leven van de familie Meiland is gaat ook deze week weer verder in een nieuwe aflevering van Chateau Meiland. Het afscheid van oma Jenny, de moeder van Erica, is nog vers - maar het leven gaat gewoon door.

Chateau Meiland gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv en op KIJK.nl.

Emotioneel
Vorige week zagen we een onverwacht emotionele aflevering van Chateau Meiland op SBS6. Jenny Renkema, de moeder van Erica, overleed in juli op 93-jarige leeftijd. Uiteraard mochten de camera's alles volgen en dus waren we getuige van de begrafenis van Jenny - waarbij Martien het niet kon laten om even op te merken hoe zwaar de kist van oma was...

Vrijgezellenfeest
Deze week krijgt de familie eindelijk het langverwachte nieuwe zwembad en daar maken ze op een van de heetste dagen van het jaar, meteen dankbaar gebruik van. Naast het klussen in het nieuwe huis besteedt de hele familie ook de nodige aandacht aan het naderende huwelijk van Leroy en Maxime. Alles wordt tot in de puntjes geregeld en ook het vrijgezellenfeest voor Maxime, is zus Montana niet vergeten.

Chateau Meiland is elke maandag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Chateau Meiland terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV