Chateau Meiland: Martien over Jenny Renkema (moeder van Erica)

Chateau Meiland: Martien over Jenny Renkema (moeder van Erica)

In de bijzondere aflevering van Chateau Meiland van maandagavond, waarin het afscheid van Jenny Renkema (de moeder van Erica) te zien was, haalde ook Martien herinneringen op aan zijn overleden schoonmoeder: 'Ik ken die vrouw 41 jaar. Leuke dingen beleefd, droevige dingen beleefd. Dus je hebt zoveel herinneringen.'

Bekijk het fragment van Chateau Meiland hieronder

Chateau Meiland: <em>Martien</em> over Jenny Renkema (moeder van Erica) In de bijzondere aflevering van Chateau Meiland van maandagavond, waarin het afscheid van Jenny Renkema (de moeder van Erica) te zien was, haalde ook Martien herinneringen op aan zijn overleden schoonmoeder: 'Ik ken die vrouw 41 jaar. Leuke dingen beleefd, droevige dingen beleefd. Dus je hebt zoveel herinneringen.' Bekijk het fragment van Chateau Meiland hieronder Chateau Meiland is elke maandag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Chateau Meiland terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook Maandag in Chateau Meiland: begrafenis van Jenny, de moeder van Erica Bekijk deze video » Lang Leve de Liefde: 'Ik dacht.. dit wordt koude kak, met die hakjes en die jurk' Bekijk deze video »

Chateau Meiland is elke maandag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Chateau Meiland terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV