Donderdag in Jinek: mentale gezondheid jongeren sterk afgenomen

Donderdag in Jinek: mentale gezondheid jongeren sterk afgenomen
De gasten van donderdag 10 november

Kijktip :

Eva Jinek is dagelijks te zien met haar talkshow Jinek. Bekijk hieronder wie de gasten zijn van Jinek van donderdag 10 november.


De gasten van Jinek op donderdag 10 november

  • “Praten, praten, praten. Het helpt écht.” Met deze woorden richtte Koningin Maxima zich afgelopen weekend in een open brief tot Nederlandse jongeren. Onderzoek toont aan dat de mentale gezondheid van jongeren sterk is afgenomen.Cheyenne, Leon en Meike vertellen hoe dat komt in Jinek.

  • Al 40 jaar zorgt het misdaadprogramma Opsporing Verzocht dat de wereld een stukje veiliger is. Vanavond vieren we de verjaardag van dit Televisieicoon met presentatoren Anniko van Santen, Frits Sissing en Ellie Lust.

  • De discussie over de wolf krijgt Zwarte Piet-achtige trekken. Minister Van der Wal wil daarom een maatschappelijke dialoog over de wolf in Nederland. Gaat dat helpen? We bespreken het met Niko Koffeman van de Faunabescherming en LTO Noord-voorzitter Dirk Bruins.

Jinek is elke werkdag om 22.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.


Actuele video's

Meer actuele video's