Khalid & Sophie: Cees van Kempen wordt bedreigd vanwege documentaire Wolf

Khalid & Sophie: Cees van Kempen wordt bedreigd vanwege documentaire Wolf

Vrijdag 28 oktober 2022 om 19:35

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Khalid & Sophie van vrijdag 28 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.

<em>Khalid &amp; Sophie</em>: Cees van Kempen wordt bedreigd vanwege documentaire <em>Wolf</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Khalid & Sophie van vrijdag 28 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv. De gemoederen rond de wolf in Nederland lopen hoog op. Cees van Kempen, de maker van de populaire film Wolf, krijgt bedreigingen en daarom wordt een lezing van hem komend weekend gecanceld. In Khalid & Sophie vertelt Van Kempen over de bedreigingen. Bekijk het fragment uit Khalid & Sophie hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Khalid & Sophie: Cees van Kempen wordt bedreigd vanwege documentaire Wolf

De gemoederen rond de wolf in Nederland lopen hoog op. Cees van Kempen, de maker van de populaire film Wolf, krijgt bedreigingen en daarom wordt een lezing van hem komend weekend gecanceld. In Khalid & Sophie vertelt Van Kempen over de bedreigingen.

Bekijk het fragment uit Khalid & Sophie hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's