Serierecensie: Dead to Me seizoen 3 is een emotionele finale met volle glazen wijn en leugens

Serierecensie: Dead to Me seizoen 3 is een emotionele finale met volle glazen wijn en leugens
Met Christina Applegate, Linda Cardellini en James Marsden

Film :

Vanaf 17 november is de serie Dead to Me seizoen 3 te zien op Netflix. Het is een klein wondertje dat seizoen 3 van deze inktzwarte komedie een feit is. Bij hoofdrolspeler Christina Applegate werd begin 2021 de diagnose MS vastgesteld, maar toch is ze gewoon van de partij in het derde en laatste seizoen. Lees hier de serierecensie van Dead to Me seizoen 3.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

Jen en Judy
Het verhaal gaat over weduwe Jen (Christina Applegate), die vastberaden is om de moord van haar man op te lossen. Als ze Judy (Linda Cardellini) ontmoet en die ook een verlies heeft geleden, raken ze ondanks hun tegengestelde persoonlijkheden bevriend. Judy probeert haar nieuwe vriendin Jen te beschermen tegen een rampzalig geheim dat haar leven zou kunnen verwoesten.

Lees hier onze serierecensie van Dead to Me seizoen 1 en hier van Dead to Me seizoen 2.

Beoordeling van Gids.tv: ★★★★

Entertainment-score: 73% | IMDb ★ 8,0

Na 30 afleveringen is het doek gevallen voor de hitserie Dead to Me met de actrices Christina Applegate en Linda Cardellini in de hoofdrol. Ook James Marsden speelt dit seizoen weer een fantastische dubbelrol. Toegegeven: de eerste twee seizoenen halen een hoger niveau dan dit laatste seizoen. Het verhaal van het tweede seizoen gaat door, maar toch komen er een aantal plotwendingen voorbij die we niet aan zagen komen. Het verhaal kabbelt voort met een lach en een traan en met een leugentje om bestwil. Dat grote dodelijke geheimen langzaam maar zeker boven water komen, dat konden we verwachten. Het is vooral emotioneel als je in het achterhoofd meeneemt dat dit derde seizoen waarschijnlijk de laatste acteerklus van Christina Applegate is. En dat doet zeer. Uiteindelijk is het derde seizoen meer van hetzelfde, maar de cirkel is gelukkig rond. Vier sterren.

Cast
Naast Christina Applegate (Bad Moms) en Linda Cardellini (The Curse of La Llorona) zijn ook James Marsden (Hairspray) en Valerie Mahaffey (Glee) te zien in deze serie. Deze productie is geregisseerd door Will Ferrell (Stranger Than Fiction).

Acteur James Marsden (speelt dubbelrol Steve en Ben Wood) in de serie 'Dead to Me').

Vanaf 17 november 2022 is de serie Dead to Me seizoen 3 te zien op Netflix. Het laatste seizoen bevat 10 afleveringen van ongeveer 35 minuten. Genre: komedie, drama, mysterie. IMDb-score: 8,0.

Actuele video's

Meer actuele video's