Vanavond op tv: Rob Kemps in Sterren op het Doek en Argentinië - Mexico

Vanavond op tv: Rob Kemps in Sterren op het Doek en Argentinië - Mexico
De tv-tips van Gids.tv voor zaterdag 26 november

Kijktip :

Vanavond is het weer tijd voor een nieuwe aflevering van Sterren op het Doek op NPO2. Dit keer wordt Rob Kemps geschilderd én geïnterviewd door Özcan Akyol. Verder zie je de wedstrijd Argentinië tegen Mexico (WK voetbal) op NPO1. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor zaterdag 26 november.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Live: Argentinië - Mexico (WK voetbal)

NPO 1
19:50 uur

Vanaf 19.20 uur voorbeschouwing en om 20.00 uur live verslag van de wedstrijd Argentinië - Mexico in Groep C van het WK voetbal in Qatar. De Argentijnen hopen revanche te nemen voor de blamage tegen Saoedi-Arabië. De wedstrijd is ook te zien op de livestream via Gids.tv Vrijwel alle kenners hadden van tevoren een ruime overwinning van Argentinië op Saoedi-Arabië voorspeld. Het liep echter anders: de Argentijnen kwamen weliswaar op voorsprong via Lionel Messi (en vervolgens werden meerdere goals afgekeurd), maar in de tweede helft draaide Saoedi-Arabië het helemaal om. Het resultaat: één van de grootste verrassingen in de WK-geschiedenis. Argentinië neemt het in de tweede groepswedstrijd op tegen Mexico, absoluut geen eenvoudige opgave. De Mexicanen begonnen hun WK met een doelpuntloos gelijkspel tegen Polen. Grote held was doelman Guillermo Ochoa, die een strafschop van Robert Lewandowski uit zijn doel roste. Neemt Argentinië revanche of gaan de drie punten naar Mexico?

Bekijk het volledige speelschema van het WK voetbal op Gids.tv.

Filmdrama: JFK

Veronica
20:00 uur

:[clips](title:"Alle fragmenten uit deze uitzending")

Vijf jaar na de moord op president John F. Kennedy probeert openbaar aanklager Jim Garrison te bewijzen dat Lee Harvey Oswald niet alleen heeft gehandeld en dat er sprake was van een samenzwering. Zijn onderzoek stuit op verzet van de overheid, de pers én de publieke opinie.

Start: Helsinki Syndrome

NPO 3
20:28 uur

Vanaf vanavond is de Finse thrillerserie Helsinki Syndrome wekelijks met een dubbele aflevering te zien op NPO 3. In deze serie leren we ondernemer Elias Karo kennen, die tot een bizarre wanhoopsdaad overgaat... Elias Karo gijzelt vier journalisten op de redactie van hun krant. Hij heeft dozen vol documenten bij zich en eist dat zij schrijven over wat hem en z'n familie in de jaren negentig is aangedaan door de bank en de staat. Het is tijd om de waarheid te achterhalen en de schuldigen te vinden. Ondertussen omsingelt de politie het pand en start recherche-psycholoog Jarmo Kiiski de onderhandelingen met Elias. In de tweede aflevering zien we dat Elias belooft de journalisten vrij te laten als ze de waarheid achterhalen en een artikel publiceren. Hij laat Hanna gaan om bewijsmateriaal te zoeken en laat de anderen zien hoe hij van plan is het spel te spelen. Ondertussen probeert het politieteam erachter te komen wat zich binnen afspeelt en zet Kiiski de onderhandelingen voort.

Sterren op het doek: Rob Kemps

NPO 2
20:30 uur

In een nieuwe aflevering van Sterren op het doek, de vijfde van dit seizoen, is Rob Kemps te gast bij Özcan Akyol. Deze alleskunner is inmiddels ook een bekend gezicht op televisie. Hij wordt geportretteerd door drie kunstenaars. Sinds zijn winst bij De slimste mens in 2021 is entertainer Rob Kemps overal te zien en te horen. Op televisie met de inmiddels veelbesproken Matthijs van Nieuwkerk in CHANSONS!, maar ook bij SBS6 met onder meer Ik hou van Holland. En dan treedt hij ook nog eens op voor een uitverkocht GelreDome met zijn act Snollebollekes. Özcan Akyol is dan ook benieuwd of het Rob gaat lukken om een tijdje stil te zitten, zodat de kunstenaars hem eens goed kunnen bestuderen. In het interview met Özcan geeft hij in ieder geval toe dat hij ook een andere kant heeft, die maar weinig mensen kennen. Aan het eind van de aflevering mag Rob één schilderij kiezen om mee naar huis te nemen.

Start: Chivalry

BBC First
22:10 uur

Vanavond gaat de gloednieuwe Britse comedy-dramaserie Chivalry van start op BBC First. Dit is dé seriezender van de publieke omroep van Groot-Brittannië; BBC First is in ons land ook te zien met Nederlandse ondertiteling. Regisseur van indie-films Bobby neemt de reshoots van een grote filmproductie over. Samen met producent Cameron probeert ze een belangrijke speler aan boord te krijgen. Ondertussen krijgt Bobby informatie waardoor ze gaat twijfelen aan haar beslissing. De hoofdrol in Chivalry wordt gespeeld door niemand minder dan Steve Coogan, bekend van onder meer Philomena (2013), Stan & Ollie (2018), diverse tv-series en het typetje Alan Partridge. Verder zien we ook grote namen als Sienna Miller en Wanda Sykes opduiken in Chivalry.

Actuele video's

Meer actuele video's