Vanavond op tv: start jubileumseizoen Heel Holland Bakt en finale WK voetbal in Qatar

Vanavond op tv: start jubileumseizoen Heel Holland Bakt en finale WK voetbal in Qatar
De tv-tips van Gids.tv voor zondag 18 december

Kijktip :

Vandaag staat om 16:00 uur de WK voetbal finale tussen Argentinië en Frankrijk op het programma. Verder kun je op RTL 4 kijken naar een nieuwe aflevering van Isola di Beau. Deze week komen Ronald Koeman en John van den Heuvel op bezoek bij Beau van Erven Dorens. Afsluitend kun je op NPO 1 kijken naar de aftrap van het Heel Holland Bakt jubileumseizoen. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor zondag 18 december.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Isola Di Beau: Ronald Koeman en John van den Heuvel

RTL 4
20:00 uur

Zondag is er om 20.00 uur weer een nieuwe aflevering van Isola di Beau te zien op RTL 4. Beau van Erven Dorens ontvangt op het eiland ditmaal bondscoach en ex-voetballer Ronald Koeman en misdaadjournalist John van den Heuvel.

EK '88
Koeman springt komende periode opnieuw in het diepe: hij wordt weer bondscoach. Na een niet zo succesvolle periode bij zijn droomclub FC Barcelona stapt hij er na een periode Van Gaal weer in. De ex-libero, die in 1988 Europees kampioen werd met het Nederlands elftal, reflecteert op de periode.

Komediefilm: The Terminal

NET 5
20:00 uur

De Oost-Europese Viktor Navorski strandt onverwachts op de JFK-luchthaven, als er oorlog uitbreekt in zijn thuisland. Hij mag de Verenigde Staten niet in of uit en is dus genoodzaakt om op het vliegveld te verblijven. Hij leert steeds meer mensen kennen, maar zijn oog valt vooral op een stewardess die regelmatig een tussenstop maakt op de luchthaven.

Start: jubileumseizoen Heel Holland Bakt

NPO 1
20:24 uur

Zondag start het jubileumseizoen van Heel Holland Bakt. In het tiende seizoen van het programma, dat uit Engeland is overgenomen, zien we André van Duin en de juryleden Janny van der Heijden en Robèrt van Beckhoven weer terug en maken we kennis met tien nieuwe bakkers.

Eerste aflevering
Het thema van de eerste aflevering is 'tienjarig jubileum'. Voor de eerste opdracht moeten de kandidaten een taart maken waarmee elke aflevering wordt afgetrapt, namelijk de 'leadertaart'.

Martine
Natuurlijk mag in het jubileumseizoen oud-presentatrice Martine Bijl niet ontbreken. Haar favoriete appelkoek is de technische opdracht van de week. De bakkers sluiten de aflevering feestelijk af met een heus tien jaar Heel Holland Bakt 3D-spektakelstuk. Wie wordt de eerste meesterbakker?

Live: wereldbeker schaatsen Calgary, dag 3

NPO 3
21:20 uur

Live verslag van de vierde wereldbekerwedstrijd schaatsen op de langebaan, opnieuw in het Canadese Calgary. Van vrijdag 16 tot en met zondag 18 december. Online kun je het schaatsen kijken bij onder meer NOS.nl en de livestream via Gids.tv.

Tijdschema: dag 3

  • 21.45 uur: 1.000 meter (vrouwen)
  • 22.22 uur: 1.000 meter (mannen)
  • 23.05 uur: massa start (vrouwen)
  • 23.24 uur: massa start (mannen)

Vorige wereldbeker
Vorige week was het in Calgary succesvol voor de Nederlandse equipe: Jutta Leerdam pakte voor de derde keer goud op de 1.000 voor vrouwen, Hein Ottenspeer pakte op dezelfde afstand bij de mannen het goud. Irene Schouten won de massastart, maar moest het op de 3.000 meter afleggen tegen de Noorse Wiklund.

Concert: Symphonica in Rosso - Dolly Dots

NPO 1
21:30 uur

Het is dit weekend Dolly Dots weekend bij Omroep MAX op NPO 1. Na een documentaire is er zondag ook het concert waar de documentaire op gebaseerd is. In een roodgekleurd Ziggo Dome nemen de Dolly Dots afscheid van het publiek, want dit is hun allerlaatste show, de grande finale.

Documentaire
Op zaterdag wordt er een documentaire uitgezonden over de Dolly Dots, waarin de reünie die in de Ziggo Dome uitgebreid wordt gedocumenteerd door Nada van Nie en Hadewijch van Velzen. Je kunt de volledige muziekdocu Dolly Dots, Sisters on Tour terugkijken via Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's