Fantasiefilm The Neverending Story zie je zondag 25 december (Eerste Kerstdag) op Net5

Fantasiefilm The Neverending Story zie je zondag 25 december (Eerste Kerstdag) op Net5
Cultklassieker en fantasiefilm met dikke tranen

Film :

In AVRO's Toppop was jaren geleden zanger Limahl op bezoek. Hij viel door twee dingen op: zijn geblondeerde haar en zijn lied: The Neverending Story. De soundtrack werd een enorme wereldhit in het jaar 1984. De film zelf, die compleet vol zit met fantasie, is zeer zeldzaam. Op 25 december zie je de film The Neverending Story op Net5.

Fantasia in groot gevaar
De jongen Bastian wordt altijd op school gepest. Op een dag, wanneer dit weer gebeurt, vlucht hij naar een boekenwinkel. Als de oude eigenaar een telefoontje krijgt neemt hij het bijzonder boek mee en laat een briefje achter met het bericht dat hij hem weer terug zal brengen.

Beoordeling van Gids.tv: ★★★★
Deze film is gebaseerd op het boek Het oneindige verhaal van Michael Ende. We gaan op reis naar een sprookjesachtige en duistere wereld, waar gevaar altijd op de loer ligt. Met onder andere 'The Rock Biter' (een enorme stenen reus) en 'Falkor' (een geluksdraak met de kop van een golden retriever) wordt het avontuur erg spannend. Je bent gewaarschuwd: er zitten voor kinderen een paar heftige scènes in, bijvoorbeeld de scene waarin het paard van Atreyu vast zit in een moeras. De film is voor 1984-begrippen baanbrekend, gemaakt in magische werelden en met een prachtig verhaal. Een cultklassieker, die erg lekker wegkijkt als je deze wereld even wil vergeten en een andere wil redden. Vier sterren.

Cast
Naast Noah Hathaway (Battlestar Galactica) en Barret Oliver (Cocoon) zijn ook Tami Stronach (Ultra Low) en Gerald McRaney (This is Us) te zien in deze film. Deze productie is geregisseerd door Wolfgang Petersen (Das Boot en Outbreak).

Acteur Noah Hathaway (Atreyu) en zijn geluksdraak Falkor in de film 'The NeverEnding Story'

The Neverending Story wordt beoordeeld met een 7,3 op IMDb en is op 25 december 2022 om 16.05 uur te zien op Net5. Genre: avontuur, fantasie, drama. Bekijk hier waar je de film The Neverending Story kunt streamen.

Actuele video's

Meer actuele video's