Vanavond op tv: Laatste aflevering Redders op zee, URK! kerstspecial en meer

Vanavond op tv: Laatste aflevering Redders op zee, URK! kerstspecial en meer
De tv-tips van Gids.tv voor dinsdag 20 december

Kijktip :

Dinsdag is een beetje een tv-luwe avond. De lopende programma's van deze week (First Dates, Top 2000: The Untold Stories) lopen natuurlijk door, maar daarnaast zien we vanavond ook een kerstige aflevering van URK! en de laatste aflevering van Redders op zee. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor dinsdag 20 december.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

First Dates Kerst: terugblik op oude dates

NPO 3
19:35 uur

Rondom de feestdagen snakt iedereen naar liefde. En daarom is het First Dates Restaurant omgetoverd tot een winterwonder paradijs. Het team van First Dates probeert nieuwe koppels te koppelen, maar blikt vanaf vanavond ook terug op de eerdere dates.

Actiefilm: Ava

Veronica
20:29 uur

Ava werkt als huurmoordenaar voor een geheime organisatie. Haar specialiteit: overal ter wereld hooggeplaatste doelwitten uitschakelen. Wanneer ze de verkeerde informatie doorgespeeld krijgt, loopt een van haar opdrachten fout af. Ze wordt op non-actief gezet, en besluit haar familie op te zoeken in de hoop hun stukgelopen relatie te kunnen redden. Maar de mislukte opdracht blijft haar achtervolgen. De organisatie beslist dat het beter is om alle sporen te wissen, waardoor Ava het doelwit wordt. Nu moet ze niet alleen zichzelf, maar ook haar familie in leven houden.

Urk!: Urkers in kerstsfeer

SBS 6
20:29 uur

In de slotaflevering van de populaire realityserie URK! is het dan eindelijk tijd voor het grote lichtjesfeest: Kerst komt er aan! En daar weten ze op Urk inmiddels alles van. Urk maakt zich in deze aflevering op voor winterse sferen. Teun wordt verrast met een uit de kluiten gewassen kerstboom. Hond Trudy krijgt van Gerda een heuse kersttrui. En Tony is bij gebrek aan kerstsfeer de keuken ingedoken.

Slot: Redders op zee

NPO 1
21:22 uur

Zes weken lang hebben we de 'redders op zee' kunnen volgen, de mannen en vrouwen die hun leven op het spel zetten om andere levens te redden. Na IJmuiden, Ten Heide en Marken zien we in deze slotaflevering ook Ouddorp. We zien in deze aflevering één van de tien vrijwilligers van het station Ouddorp, Gerwin. Hoe gaat hij om met de angsten en onzekerheden die dit werk teweegbrengt? En hoe ervaart het thuisfront het soms levensgevaarlijke werk dat hij uitvoert?

Los Renglones Torcidos de Dios

Actrice Bárbara Lennie (Alice) in de film 'Los Renglones Torcidos de Dios'

Netflix
Nu te streamen

Het verhaal volgt privédetective Alice naar een psychiatrisch ziekenhuis, waar ze de dood van de zoon van haar cliënt moet onderzoeken. Eenmaal ter plaatse blijkt dat we alles wat we over haar identiteit denken te weten weer in twijfel moeten trekken. Lees hier waar je Los Renglones Torcidos de Dios kunt kijken.

Lees ook onze recensie van Los Renglones Torcidos de Dios.

Top 2000 - The Untold Stories: Elbow in spotlight

NPO 3
22:05 uur

In de tweede aflevering van Top 2000: The Untold Stories nemen we een kijkje achter de schermen bij de Britse band Elbow, die dit jaar met drie nummers vertegenwoordigd zijn in de lijst der lijsten. De Britse band Elbow is bekend van het nummer One day like this. Leadzanger Guy Garvey neemt de kijkers mee naar bijzondere locaties in Manchester, de stad die zo'n belangrijke rol heeft gespeeld in het succes van de band.

Actuele video's

Meer actuele video's