Eric van den Akker (KNRM) in Op1 over zijn levensgevaarlijke werk: 'Om mensen te helpen'

Eric van den Akker (KNRM) in Op1 over zijn levensgevaarlijke werk: 'Om mensen te helpen'

Dinsdag 11 oktober 2022 om 00:15

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van maandag 10 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

Tekst gaat verder onder de video.

Eric van den Akker (KNRM) in <em>Op1</em> over zijn levensgevaarlijke werk: 'Om mensen te helpen' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van maandag 10 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Tekst gaat verder onder de video. De vrijwilligers van de Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij (KNRM) trotseren dagelijks de gevaren van de zee om levensreddend werk te verrichten. In de nieuwe tv-serie Redders Op Zee worden ze gevolgd en krijgen we een spectaculair kijkje achter de schermen bij de KNRM. Eric van den Akker werkt vrijwillig bij de KNRM naast zijn fulltime baan. 'Om mensen te helpen. Om iets voor een ander te betekenen.' De nieuwe serie Redders Op Zee is vanaf dinsdag 11 oktober om 21.30 uur te zien op NPO1. Vanaf dan kan je alle afleveringen van Redders Op Zee terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Eric van den Akker (KNRM) in Op1 over zijn levensgevaarlijke werk: 'Om mensen te helpen'

De vrijwilligers van de Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij (KNRM) trotseren dagelijks de gevaren van de zee om levensreddend werk te verrichten. In de nieuwe tv-serie Redders Op Zee worden ze gevolgd en krijgen we een spectaculair kijkje achter de schermen bij de KNRM. Eric van den Akker werkt vrijwillig bij de KNRM naast zijn fulltime baan. 'Om mensen te helpen. Om iets voor een ander te betekenen.'

De nieuwe serie Redders Op Zee is vanaf dinsdag 11 oktober om 21.30 uur te zien op NPO1. Vanaf dan kan je alle afleveringen van Redders Op Zee terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's