Op zoek naar… Danny & Sandy start vrijdag 23 december op NPO 1

Op zoek naar… Danny & Sandy start vrijdag 23 december op NPO 1
Wie gaan hoofdrollen spelen in musical Grease?

Kijktip :

Vrijdag gaat er een nieuwe reeks van Op zoek naar... van start. Ditmaal gaat presentator Frits Sissing met een vierkoppige jury op zoek naar de nieuwe Danny en Sandy, de hoofdpersonen uit de musical en film Grease.

Op zoek naar Danny & Sandy gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Gastjury
In zeven vrijdagavondshows, gepresenteerd door Frits Sissing, strijden maar liefst zestien talentvolle kandidaten om de felbegeerde hoofdrollen van Danny én Sandy uit Grease. Presentatrice en musicalster Marlijn Weerdenburg, zanger en voormalige Danny-speler Jim Bakkum, theatermaker en musicalkenner Maurice Wijnen én een wekelijks wisselende gast vormen de jury.

Kandidaten
Er is weer een flink blik met talentvolle kandidaten opengetrokken voor het programma. Lya Luca, Dominique de Bont, Victor Lammertijn, Paul Morris, Wendela van Sprundel, Davy Reedijk, Magtel de Laat, Melissa Peters, Dylan Meischke, Aimée de Pater, Imahni Tsolakis, Jarno Korf, Danique Graanoogst, Shay Lachman, Tristan van der Lingen en Jeffrey Zwaan proberen de rollen te bemachtigen. Elke aflevering laten ze zien wat ze in huis hebben om de jury en het publiek te overtuigen. Degenen die het minst indruk maken moeten de show verlaten.

Op zoek naar Danny & Sandy is vanaf vrijdag 23 december om 20.25 uur te zien op NPO 1. Vanaf dan kun je Op zoek naar Danny & Sandy terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's