Frits Sissing komt met Op zoek naar Danny & Sandy: bekijk de oproep voor talenten

Frits Sissing komt met Op zoek naar Danny & Sandy: bekijk de oproep voor talenten

Binnenkort komt AVROTROS met een nieuwe reeks van Op zoek naar…. Deze keer draait de talentenjacht om de musical Grease, en het gaat om een bijzondere editie. Want er wordt nu niet naar één maar naar twee hoofdrolspelers gezocht. Voor zowel de rol van Danny als van Sandy staat een vacature open, dus dames en heren die zich geroepen voelen en denken dat zij perfect zijn voor deze rol kunnen zich nu aanmelden. In een video vertelt presentator Frits Sissing meer over Op zoek naar Danny & Sandy.

Je kunt je aanmelden voor Op zoek naar Danny & Sandy via de website van AVROTROS.

Bekijk de oproep voor Op zoek naar Danny & Sandy in de video hieronder. Als bekend wordt wanneer Op zoek naar Danny & Sandy op tv wordt uitgezonden, lees je dat bij Gids.tv.

Frits Sissing komt met <em>Op zoek naar Danny &amp; Sandy</em>: bekijk de oproep voor talenten Binnenkort komt AVROTROS met een nieuwe reeks van Op zoek naar…. Deze keer draait de talentenjacht om de musical Grease, en het gaat om een bijzondere editie. Want er wordt nu niet naar één maar naar twee hoofdrolspelers gezocht. Voor zowel de rol van Danny als van Sandy staat een vacature open, dus dames en heren die zich geroepen voelen en denken dat zij perfect zijn voor deze rol kunnen zich nu aanmelden. In een video vertelt presentator Frits Sissing meer over Op zoek naar Danny & Sandy. Je kunt je aanmelden voor Op zoek naar Danny & Sandy via de website van AVROTROS. Bekijk de oproep voor Op zoek naar Danny & Sandy in de video hieronder. Als bekend wordt wanneer Op zoek naar Danny & Sandy op tv wordt uitgezonden, lees je dat bij Gids.tv. Finale Op Zoek Naar Maria: Tessa & Milan van Waardenburg zingen Beauty And The Beast Bekijk deze video » Koffietijd: Nandi van Beurden dolblij dat ze Op Zoek Naar Maria heeft gewonnen Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV