Top 2000 a gogo start maandag (Tweede Kerstdag) met Herman van der Zandt op NPO 1

Top 2000 a gogo start maandag (Tweede Kerstdag) met Herman van der Zandt op NPO 1
Nieuwe tijd, zender en presentator

Kijktip :

Dit jaar had een wat rommelige aanloop naar de Top 2000 op tv, vooral omdat vast gezicht van de tv-tak Matthijs van Nieuwkerk nogal wat over zich heen heeft gekregen. Toch is Top 2000 a gogo ook dit jaar gewoon te zien. Vanaf Tweede Kerstdag van maandag tot en met zaterdag, op een nieuwe tijd en een nieuwe zender.

Top 2000 a gogo gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Veranderingen
Dit jaar neemt Herman van der Zandt het stokje over van Van Nieuwkerk, in een programma dat van de vroege naar de late avond en van NPO 3 naar NPO 1 verschuift. Nogal wat veranderingen, maar één ding staat vast: 'Don' Leo Blokhuis is er gewoon bij.

Eerste aflevering
In de eerste aflevering duikt Leo in het leven van de onlangs overleden oprichter van Stax Records: Jim Stuart. Joan Armatrading vertelt het verhaal achter haar liedje Rosie. En wie is Patrick Hernandez, de man achter de enorme hit Born to be alive uit 1979? De bargasten in de eerste aflevering zijn cabaretier en acteur Peter Heerschop en presentatrices Evi Hanssen en Veronica van Hoogdalem.

Top 2000 a gogo is vanaf maandag 26 december dagelijks rond 22.15 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Top 2000 a gogo terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's