Vanavond op tv: Kerst met de familie Meiland en kerstspecial All You Need is Love

Vanavond op tv: Kerst met de familie Meiland en kerstspecial All You Need is Love
De tv-tips van Gids.tv voor zaterdag 24 december

Kijktip :

Het is weer tijd voor de jaarlijkse traditie op Kerstavond: de kerstspecial van All You Need is Love met Robert ten Brink. Verder kun je op NET 5 kijken naar de kerstfilm De Familie Claus. Afsluitend kun je op SBS 6 kijken naar de Kerstspecial: Kerst met de familie Meiland. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor zaterdag 24 december.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Kerstfilm: De Familie Claus

NET 5
20:00 uur

Sinds de dood van zijn vader heeft Jules Claus een hekel aan Kerstmis. Terwijl zijn moeder moet werken, brengt Jules de kerstvakantie door in de speelgoedwinkel van zijn opa. Hij vindt een magische sneeuwbol die hem naar de verste uithoeken van de wereld brengt. Daar doet hij een bijzondere ontdekking: zijn opa is de Kerstman.

Mysteriefilm: Knives Out

Veronica
20:00 uur

Wanneer de bekende misdaadschrijver Harlan Thrombey vlak na zijn 85e verjaardag dood op zijn landgoed wordt gevonden, wordt de nieuwsgierige en charmante rechercheur Benoit Blanc ingeschakeld om zijn dood te onderzoeken.

Terug: All You Need Is Love Kerstspecial

RTL 4
20:05 uur

Het is weer tijd voor de jaarlijkse traditie op Kerstavond: de kerstspecial van All You Need is Love! Robert ten Brink gaat de hele kerstavond weer proberen verliefde stelletjes weer bij elkaar te brengen.

Dertig jaar
Dit jaar is het precies dertig jaar geleden dat Robert voor het eerst in de schoenen van Doctor Love stapte en richting de kerstdagen verschillende verliefde stellen uit andere landen bij elkaar te brengen. Uiteraard zal het dertigjarig jubileum een item zijn in de uitzending.

Kerstspecial: Kerst met de familie Meiland

SBS 6
20:30 uur

Ook bij SBS6 staat de kerst dit jaar weer in het teken van specials. Alle kanonnen van de zender passeren dit jaar de revue: de Alleskunners, de familie Gillis en natuurlijk ook de familie Meiland, die op kerstavond weer te zien zijn.

Halen ze de boot?
Tijdens een bezoek aan de kerstmarkt aan de voet van de Sagrada Familia in Barcelona zullen de presentjes aangeschaft worden voor onder de kerstboom. En een kaarsje branden voor oma Jenny, die dit jaar overleden is, in een van de velen kerken van Rome mag niet ontbreken. Zal de familie de boot wel halen bij het zien van al dat moois?

Theatershow: Gedeelde Smart

NPO 1
22:03 uur

Op de late Kerstavond zendt NPO 1 een wel heel speciale theatershow uit: de 'koningin van het vaderlandse cabaret' en de 'keizerin van het vaderlandse chanson' slaan de handen ineen voor de theatershow Gedeelde Smart. Om 22.00 uur start de show op NPO 1.

Luidruchtig
Brigitte Kaandorp en Jenny Arean schitteren samen in het theater met de show, waarin cabaret en de smartlap samenkomen. De twee luidruchtige vrouwen delen verhalen over hun onstuimige levens en fortuinlijke carrières.

Muziek: De Top 2000 - De Opening

NPO 3
22:38 uur

Tussen 25 december om 0.00 uur en 31 december om 0.00 uur is het voor de 22ste keer tijd voor de Top 2000 van NPO Radio 2. Om goed voorbereid aan de start te verschijnen, zal Leo Blokhuis de kijkers in Top 2000 - de opening meenemen door de lijst der lijsten.

Mash-up
Aansluitend aan de opening zal de Top 2000 worden geopend door radio-dj Bart Arens, die net als de vorige jaren weer een mash-up heeft gemaakt van verschillende liedjes uit de Top 2000.

Musicalfilm: Willy Wonka & the Chocolate Factory

NET 5
23:32 uur

De wereld is stomverbaasd als Willy Wonka, jarenlang een kluizenaar in zijn fabriek, aankondigt dat vijf gelukkigen een rondleiding door de fabriek zullen krijgen, alle geheimen van zijn geweldige snoep zullen zien en één persoon een levenslange voorraad Wonka-chocolade zal winnen. Niemand wil de prijs meer dan de jonge Charlie, maar aangezien zijn familie zo arm is dat het kopen van zelfs maar een reep chocola een traktatie is, is het onwaarschijnlijk dat genoeg repen worden gekocht om een van de vijf gouden kaartjes te vinden. Maar toch krijgt Charlie samen met vier ietwat verfoeilijke andere kinderen de kans van zijn leven en een rondleiding door de fabriek. Gaandeweg overkomen milde rampen elk van de verfoeilijke kinderen.

Actuele video's

Meer actuele video's