Nieuw programma Test Case vanaf dinsdag te zien op NPO 1, van makers van Kassa

Nieuw programma Test Case vanaf dinsdag te zien op NPO 1, van makers van Kassa
Amber Kortzorg test van alles

Kijktip :

Het populaire programma Kassa heeft dit jaar een heus testlab in het leven geroepen, waarin presentator Amber Kortzorg op originele en spectaculaire wijze producten, diensten en claims van fabrikanten test. Naast het testen van nieuwe producten, laat Test Case ook zien hoe repairman Reinier kapotte producten weer aan de praat krijgt.

Test Case aflevering 1 gemist? Kijk alle afleveringen terug bij Gids.tv.

Reinier
Ook wordt met de Verspillingsmeter de overheid gemeten: hoeveel miljoenen euro’s worden er verspild aan nutteloze en ondoordachte projecten? Tot slot wordt ook het allerschattigste testpanel van Nederland geïntroduceerd: poesjes en puppy’s die verschillende producten testen.

Eerste aflevering
Amber gaat te water in een zinkende auto om te testen welke veiligheidshamer de beste is. Verder testen vijf Nederlandse topsporters vijf verschillende soorten stofzuigers. Mentalisten Emiel en Rob laten ons op ludieke wijze zien hoe we als consument worden beïnvloed door de verpakkingen van fabrikanten.

Test Case is vanaf 3 januari elke dinsdag om 21.25 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Test Case terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's