Woensdag in Op1: Gover Meit neemt afscheid van zijn alter ego Stefano Keizers

Woensdag in Op1: Gover Meit neemt afscheid van zijn alter ego Stefano Keizers
De gasten van Op1 van woensdag 25 januari

Kijktip :

Woensdagavond presenteren Charles Groenhuijsen en Carrie ten Napel de talkshow Op1. Bekijk hieronder welke gasten vanavond aanschuiven bij de uitzending van Op1 op woensdag 25 januari.

Onderwerpen Op1 van woensdag 25 januari

  • Stefano Keizers is nu definitief klaar met Stefano Keizers. Gover Meit, zoals de cabaretier echt heet, loopt na bijna acht jaar als zijn alter ego tegen zijn artistieke grenzen aan en vindt het tijd voor iets nieuws. Over wat we kunnen verwachten en of de persoon Gover Meit wel wordt geaccepteerd, vertelt hij vanavond bij Op1.

  • De dochters van Ellen, Bianca en Mirjam kozen voor euthanasie vanwege ondraaglijk en uitzichtloos psychisch lijden. Voor veel mensen en hulpverleners vaak nog een taboe. Om het gesprek hierover open te breken en mensen te steunen die in een vergelijkbaar proces zitten, richtten de vrouwen de stichting In Liefde Laten Gaan op. Ze vertellen hier vanavond over samen met psychiater Kit Vanmechelen.

  • Nu ook Duitsland en Nederland bereid zijn Leopard-tanks te doneren aan Oekraïne, wordt in de Haagse wandelgangen al gesproken over de volgende stap: de levering van F-16’s. We praten erover met defensie-expert Peter Wijninga en politiek verslaggever Thomas van Groningen.

  • Zodra er meer gasten bekend zijn wordt dit aangevuld.

De latenighttalkshow Op1 is elke werkdag rond 22.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering en de beste fragmenten van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV