Woensdag in Jinek: 6% van Nederlanders die na 1980 geboren zijn, denken dat Holocaust mythe is

Woensdag in Jinek: 6% van Nederlanders die na 1980 geboren zijn, denken dat Holocaust mythe is
De gasten van woensdag 25 januari

Kijktip :

Eva Jinek is dagelijks te zien met haar talkshow Jinek. Bekijk hieronder wie de gasten zijn van Jinek van woensdag 25 januari.

Lees verder onder de video's.

De gasten van Jinek op woensdag 25 januari

  • Zo'n vijf jaar geleden zette Naaz haar eerste stappen in de muziekwereld. Ze kwam binnen als een raket: twee Edisons, meer dan zestig miljoen streams, een Europese tour, optreden op Lowlands en een speciale shout-out van Elton John op zijn radiostation. Maar na al haar succes, stopte Naaz plots. Nu is ze terug met nieuwe muziek: haar debuutalbum Never Have I Ever. Vanavond schuift ze aan en treedt ze op!

  • Het was direct een schot in de roos: de serie 'Het Verhaal van Nederland', waarin Daan Schuurmans ons meeneemt door de geschiedenis van ons land. Bij onze Zuiderburen is de Belgische tegenhanger met presentator Tom Waes gestart. Vanavond vertelt hij er alles over!

  • Nagenoeg zelfvoorzienend wonen, ver van de bewoonde wereld op een idyllische plek middenin de Italiaanse Alpen. Wat een jaar geleden begon met een paar kijkers op het YouTube-kanaal van de Nederlander Martijn Doolaard, is inmiddels uitgegroeid tot een wereldwijde hit met miljoenen kijkers. Wat spreekt zoveel mensen aan in zijn films?

  • Opmerkelijk nieuws vandaag: uit onderzoekt blijkt dat onder Nederlanders die na 1980 geboren zijn, 6% denkt dat de Holocaust ‘een mythe’ is. We praten erover met Gerdi Verbeet, Tweede Kamerlid Alexander Hammelburg en geschiedenisdocent Marike Barendse.

Jinek is elke werkdag om 22.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV