Vanavond op tv: Laatste aflevering Het water komt en halve finale Op zoek naar

Vanavond op tv: Laatste aflevering Het water komt en halve finale Op zoek naar
De tv-tips van Gids.tv voor vrijdag 27 januari

Kijktip :

Vanavond is de laatste aflevering van Het water komt te zien op NPO 2. De veelbesproken documentaire was een dikke hit en we twijfelen er niet aan dat de laatste ook goed bekeken zal worden. Verder: de halve finale van Op zoek naar... en de eerste ronde van het Masters toernooi, dat te zien is bij Viaplay. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor vrijdag 27 januari.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Dramafilm: Black Mass

Paramount Network
20:29 uur

In Black Mass overtuigt FBI-agent John Connolly Iers maffioos James "Whitey" Bulger om samen te werken om een gezamenlijke vijand uit te schakelen: de Italiaanse maffia. Dit is het waar gebeurde verhaal van dit helse bondgenootschap dat volkomen uit de hand liep.

Veronica Offside met Wim Kieft

Veronica
20:30 uur

Vanavond zitten de "grote drie" weer aan de stamtafel van Wilfred Genee in een nieuwe aflevering van Veronica Offside: Wim Kieft, Andy van der Meijde en Wesley Sneijder bespreken het laatste voetbalnieuws. De voetbal-tegenhanger van Vandaag Inside zit vaker met deze drie heren aan de tafel. Deze vrijdag zullen de wedstrijden uit de midweekse competitieronde ter sprake komen, maar ook de verschillende belangrijke wedstrijden van het weekend, waaronder FC Twente - Feyenoord.

Darts: The Masters

Bron: EPA/ANP

20:00 uur

In het weekend van 27, 28 en 29 januari is het moment weer aangebroken dat we gaan kijken naar het eerste belangrijke dartsweekend van het jaar: de Cazoo Masters 2023 staan op het programma. In Bahrein en Scandinavië hebben we kunnen zien hoe het met de vorm zit, tijd voor het echter werk! Bekijk ook het tijd- en speelschema van The Masters 2023.

Slot: Het water komt

NPO 2
20:31 uur

De laatste aflevering van Het water komt heeft de bijzonder toepasselijke titel Het water komt, weer. Presentator Winfried Baijens gaat op zoek naar de manieren waarop we voorkomen dat zo'n gigatische ramp nogmaals voor kan komen. De grote hamvraag van deze aflevering is: wat hebben we geleerd van de Watersnoodramp en is dat voldoende om Nederland droog te houden? Er is daarom aandacht voor de discussie over de Deltawerken, de strijd tegen het water, klimaatverandering, maar ook over het ontsluiten van Zeeland.

Op zoek naar: halve finales

NPO 1
20:34 uur

De nieuwe versie van de talentenjacht Op zoek naar... nadert langzamerhand zijn einde en het is komende vrijdag tijd voor de halve finale. Er zijn nog acht kandidaten in de strijd: vier Danny's en vier Sandy's. Het gastjurylid van deze week is musicalacteur William Spaaij, die zelf een rol heeft in de nieuwe versie van de musical. Hij en de vaste jury moeten, voordat we naar de finale gaan, nog twee Danny's en twee Sandy's laten afvallen. Bij de Danny's kroop Shay Lachman vorige week door het oog van de naald, bij de Sandy's overleefde Aimée de Pater de sing-off.

Actuele video's

Meer actuele video's