Woensdag in Khalid & Sophie: Turkse gemeenschap in Nederland leeft tussen hoop en vrees

Woensdag in Khalid & Sophie: Turkse gemeenschap in Nederland leeft tussen hoop en vrees
De gasten van woensdag 8 februari

Kijktip :

Khalid Kasem & Sophie Hilbrand zijn elke werkdag te zien met hun talkshow. Dit zijn de gasten die dinsdag langskomen bij Sophie.

De gasten in Khalid & Sophie woensdag 8 februari

  • Vandaag vormen Suse van Kleef en Dolf Jansen ons duo van dienst. We bespreken met hen het nieuws van de dag.

  • De Turkse gemeenschap in Nederland leeft deze dagen tussen hoop en vrees in afwachting van contact met familie. Door hulpacties te organiseren doen ze wat ze kunnen om hun naasten bij te staan. Te gast zijn voetbalvereniging Barabros en oud-bokser Orhan Delibaş.

  • Langzaam krijgen de door de aardbeving getroffen gebieden hulp. Sinan Can vertrekt vrijdag ook naar het rampgebied. Hij schuift vanavond aan samen met voormalig Turkije correspondent Bram Vermeulen en oprichter van Corendon Atylai Uslu.

  • Ruim 25 jaar na de tragische verdrinkingsdood van muzikaal wonder Jeff Buckley is zijn muziek nog steeds springlevend. Radio-dj's Emmely de Wilt en Timur Perlin vertalen samen met Slow Pilot zijn verhaal naar een rockumentary. Vanavond schuiven ze aan.

De talkshow Khalid & Sophie is elke werkdag om 19.00 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV