Merlijn Kamerling over vader Antonie: 'Hij was net zo zoekende als ik' (video)

Merlijn Kamerling over vader Antonie: 'Hij was net zo zoekende als ik' (video)

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Khalid & Sophie van maandag 6 februari. Je kunt ook de hele uitzending van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.

__Merlijn Kamerling schreef het boek Nu ik je zie over de verhouding tot zijn vader Antonie Kamerling. In de gelijknamige solovoorstelling brengt Soy Kroon het verhaal naar het theater. Samen waren ze te gast in Khalid & Sophie.

Lees verder onder de video.

<em>Merlijn Kamerling</em> over vader Antonie: 'Hij was net zo zoekende als ik' (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Khalid & Sophie van maandag 6 februari. Je kunt ook de hele uitzending van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv. __Merlijn Kamerling schreef het boek Nu ik je zie over de verhouding tot zijn vader Antonie Kamerling. In de gelijknamige solovoorstelling brengt Soy Kroon het verhaal naar het theater. Samen waren ze te gast in Khalid & Sophie. Lees verder onder de video. HerinneringenVolgens Merlijn Kamerling beschrijft zijn boek en voorstelling het verhaal over zijn zoektocht naar herinneringen aan zijn vader Antonie. Hij vertelt hoe het was om zijn vader opnieuw te leren kennen: 'Hij was net zo zoekende als ik.' Bekijk het fragment uit Khalid & Sophie hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Merlijn Kamerling over vader Antonie: 'Hij was net zo zoekende als ik' (video)

Herinneringen
Volgens Merlijn Kamerling beschrijft zijn boek en voorstelling het verhaal over zijn zoektocht naar herinneringen aan zijn vader Antonie. Hij vertelt hoe het was om zijn vader opnieuw te leren kennen: 'Hij was net zo zoekende als ik.'

Bekijk het fragment uit Khalid & Sophie hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV