Vrijdag in finale De slimste mens: Martin Rombouts keert terug, wie wint de titel?

Vrijdag in finale De slimste mens: Martin Rombouts keert terug, wie wint de titel?
BN'ers strijden om de titel

Kijktip :

Op Tweede Kerstdag van 2022 begon het nieuwe seizoen van De slimste mens: voor het eerst op NPO 1. Vrijdag zijn alleen de drie allerbeste spelers van dit seizoen nog over: vanavond wordt bepaald wie de Slimste mens van het winterseizoen van 2023 wordt.

De slimste mens gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Veelbesproken
De beste speler van dit seizoen schuift als laatste aan in de finaleweek. Dit jaar is dat Martin Rombouts, die zichzelf heeft omgetoverd tot veelbesproken speler vanwege zijn gedrag op de stoelen, maar ook daarnaast: zo maakte hij bijvoorbeeld een berekening om te verklaren dat Angela de Jong met haar uitspraak 'dit seizoen is het seizoen met de slechtste kandidaten' de plank missloeg.

Overgebleven spelers
De overgebleven spelers die vrijdag dus de finale spelen zijn bioloog Matyas Bittenbinder en actrice Anniek Pfeifer. Zij mogen naast Rombouts als beste spelers van dit seizoen in de stoelen zitten. De twee best presterende spelers van deze aflevering spelen tegen elkaar de finale, die normaliter wordt gebruikt om de afvaller te bepalen.

De finale van De slimste mens is vrijdag 10 februari rond 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van De slimste mens terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV