Vanavond op tv: Hunted VIPS, Help mijn man is klusser!, Van onschatbare waarde zijn terug

Vanavond op tv: Hunted VIPS, Help mijn man is klusser!, Van onschatbare waarde zijn terug
De tv-tips van Gids.tv voor maandag 13 februari

Kijktip :

Er zijn maar liefst vier oude vertrouwde tv-programma’s die vanavond weer terugkeren op televisie met een gloednieuw seizoen. Van klussende mannen die hun partner al jaren in een krot laten leven, tot bekende sterren die op de vlucht slaan. En je kunt ook nog kiezen voor een actiekomedie. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor maandag 13 februari.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Terug: Hunted VIPS

NPO 3
20:25 uur

Maandag begint het derde seizoen van Hunted VIPS op NPO 3. Vijf nieuwe koppels van BN'ers beginnen aan hun vlucht en het is aan de professionele Hunters om ze te pakken.

Deelnemers
De deelnemers aan dit nieuwe seizoen zijn vijf duo's:

  • Influencer Famke Louise en haar vriend Denzel Slager
  • Studio Sport-presentatoren Sjoerd van Ramshorst en Jeroen Stomphorst
  • PowNed presentator Mark 'Slijptol' Baanders en Gierige Gast Niels Oosthoek
  • TV-kok Sandra Ysbrandy en Dumpert-presentatrice Sylvana IJsselmuiden
  • Oud Goede Tijden, Slechte Tijden-collega’s Dilan Yurdakul en Guido Spek.

Over Hunted VIPS
Tien voortvluchtige BN'ers moeten een maand lang uit handen blijven van de 'geheime dienst", die bestaat uit een hoofdkwartier met diverse experts en drie hunterteams in het veld. De organisatie bestaat uit voormalig rechercheurs, beveiligingsexperts, hackers en psychologen. Ze zetten alle moderne middelen in om de deelnemers te zoeken.

Terug: Help, Mijn Man Is Klusser!

RTL 4
20:30 uur

John Williams is vanaf maandag terug met een nieuw seizoen van Help, mijn man is klusser. In het veertiende seizoen van het populaire hulpprogramma zal Williams weer fungeren als de 'redder' van de vrouwen die het gewoon even niet meer weten. John Williams en de klussers uit zijn team zijn in de eerste aflevering in de badplaats Zandvoort, waar Ludy en Jeroen al twee jaar in een bouwval wonen. De kinderen hebben geen eigen kamer en het hele gezin leeft uit koffers. Volgens Ludy, de vrouw des huizers, heeft 'klusser' Jeroen last van klusfaalangst, waardoor hij eigenlijk bijna niet klust. Ze hoopt dat John Jeroen met zijn klusblokkade kan helpen. Gaat John dat lukken? En gaat Ludy ook de handen nog uit de mouwen steken?

Terug: Van onschatbare waarde

NPO 1
20:34 uur

Dionne Stax presenteert vanaf maandag weer een nieuw seizoen van het programma Van onschatbare waarde, waarin verkopers van bijzondere en waardevolle spullen de kans krijgen om hun object te verkopen aan vier experts. Mensen uit heel Nederland krijgen de unieke kans om hun waardevolle pronkstuk te verkopen aan de vier experts van het programma: Arnold Wegh, Bert Degenaar, Bianca Frölich of Bas Jonker. De experts ontvangen verkopers in hun eigen kamer, de verkoper accepteert het bod óf kiest ervoor om door te gaan naar de volgende kamer. De eerste verkoper van het seizoen is Jan, de zoon van een Haagse antiquair. Hij brengt een klein smeedijzeren geldkistje mee. Het beschilderde kistje is in de jaren 50 in de collectie van zijn vader beland. Jan zet in op 5500 euro, maar is dat realistisch? Caroline, de tweede verkoper, verkoopt een uniek bronzen beeld van een paard.

Terug: Nachtdieren

NPO 3
21:25 uur

Presentator Raven van Dorst stapt voor de vierde keer in de Mustang voor een nieuw seizoen van Nachtdieren, waarin Raven op bezoek gaat bij de echte nachtbrakers, waaruit mooie, bijzondere en ontroerende ontmoetingen voortkomen. Het nieuwe seizoen start maandag op NPO 3. In de eerste aflevering komt Raven in het Groene Hart van Nederland: die bezoekt de steden Woerden, Gouda en Alphen aan den Rijn. Die bezoekt de parenclub, waar Grazia en Hans inmiddels al zo'n zestien jaar komen. Ze houden ervan om de spanning op te zoeken, nieuwe mensen te ontmoeten en als er een klik is een kamer op te zoeken. Dit seizoen zal Raven voor het eerst ook de grenzen overgaan: ze brengt een bezoek aan Antwerpen en Brussel in dit nieuwe seizoen. Welke Zuiderburen zijn er midden in de nacht nog wakker? En welke verhalen komen er dan uit?

Actiekomedie: 21 Jump Street

RTL 7
22:39 uur

Schmidt en Jenko worden in de actiekomedie 21 Jump Street vrienden op de politieacademie. Samen belanden ze bij de Jump Street-eenheid. Ze zien er jong uit en daarom is hun eerste opdracht om undercover te gaan op een middelbare school. Daar moeten ze een drugsbende ontmaskeren die synthetische drugs aan de scholieren verkoopt. Ze komen in de meest hilarische situaties terecht en het is maar de vraag of ze hun missie tot een goed einde zullen brengen.

Actuele video's

Meer actuele video's