Vanavond op tv: start nieuw seizoen URK! en docuserie Carnavalshart, Champions League en meer

Vanavond op tv: start nieuw seizoen URK! en docuserie Carnavalshart, Champions League en meer
De tv-tips van Gids.tv voor dinsdag 14 februari

Kijktip :

Vanavond staat de start van het nieuwe seizoen van URK! op het programma. KRO-NCRV zendt in vier dagen de documentaire Carnavalshart uit en op RTL 7 staat de programmering vanavond weer eens in het teken van de Champions League. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor dinsdag 14 februari.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Start: Carnavalshart

NPO 2
18:32 uur

Het feest van de zotheid, hossen en zingen tot je schor bent: de Carnavalsvierders kunnen weer helemaal los dit jaar. Op NPO 2 volgt voor de derde keer op rij dan ook weer de carnavalsdocuspecial Carnavalshart, waarin bijzondere vieringen centraal staan. In vier afleveringen worden ontroerende, hartverwarmende, vrolijke en muzikale verhalen verteld uit het zuidelijke hart van carnavalsland. Zo vertellen in deze serie onder meer oud-Heel Holland Bakt winnaar Cas Wolters en modejournalist Cécile Narinx over hun liefde voor het Carnavalsfeest.

First Dates: valentijnsspecial

NPO 3
19:27 uur

Middenin het First Dates seizoen wordt er uiteraard weer ruimte gemaakt voor de Valentijnspecial, waarin BN'ers plaatsnemen in het bekende restaurant. Zij stellen zich open om de liefde van hun leven te vinden. Onder de BN'ers bevind zich onder meer topsporter Jeffrey Wammes. De turner deed ook al eens mee aan de VIP versie van Adam zkt. Eva, maar gaat nu mét kleren aan op zoek naar zijn grote liefde. Of dat zijn date Marchiel wordt, die overigens geen idee heeft dat er een Olympiër tegenover hem zit, dat zie je dinsdag.

Terug: realityserie URK!

SBS 6
20:29 uur

Komende dinsdag start het nieuwe seizoen van URK! op SBS6. Gerda en Klaas waren samen de laatste weken veel in het nieuws vanwege de geboorte van de kleine, maar we zien ook hoe het met de andere hoofdrolspelers staat. Teun Kapitein is officieel geen kapper en stylist meer, maar ontpopt zich steeds meer als antiekhandelaar. Hij haalt in deze aflevering samen met Greetje een oude commode op in België. Dat gaat, als je Teun Kapitein heet, natuurlijk eigenlijk alleen maar misgaan.

Married At First Sight: koppels aan het groepsdiner

RTL 4
20:30 uur

In de veertiende aflevering van dit seizoen van Married at First Sight zullen de koppels met z'n allen samenkomen voor een speciaal groepsdiner. Ze komen tot de conclusie dat er één koppel mist: wat is er aan de hand? Intussen zet dat ene koppel, het reservekoppel Patricia en Stephan, hun avontuur in de Spaanse satd Sevilla gewoon voort. De heerlijke temperaturen en de prachtige terrassen brengt het beste in de romance naar boven.

Actiefilm: Dirty Harry

SBS 9
20:30 uur

In Dirty Harry volgen we Harry Callahan, een inspecteur die vuile klusjes opknapt, een hekel aan misdadigers heeft en dit met een revolver bewijst. Zijn bijnaam is dan ook Dirty Harry.

Live: Paris Saint-Germain - Bayern München (achtste finale Champions League)

RTL 7
20:53 uur

Voorbeschouwing om 19.55 uur, live verslag vanaf 21.00 uur. In de achtste finales van de Champions League spelen dinsdag de Franse en de Duitse koploper tegen elkaar. Paris Saint-Germain en Bayern München moeten in twee wedstrijden uitvechten wie naar de kwartfinales gaat.

Actuele video's

Meer actuele video's