Nieuw op HBO Max: deze films en series zijn nieuw in maart 2023

Nieuw op HBO Max: deze films en series zijn nieuw in maart 2023
Met onder meer Succession seizoen 4

Film :

De maand maart is aangebroken en dat betekent normaliter dat het zonnetje weer wat meer gaat schijnen, de vogels weer gaan fluiten en ook op de streamingdiensten begint dan de zonnige kant weer meer naar voren te komen. Om je te helpen bij de keuzes, zet Gids.tv de belangrijkste releases op een rij.

Bekijk hier het complete overzicht van films en series die je kunt streamen en kijken in maart 2023.

Kijktips van Gids.tv

House Party (3 maart)

HBO Max

Bron: Warner Bros.
Twee schoonmakers hebben het geluk niet aan hun kant staan. Wanneer ze ontdekken dat ze het landhuis van LeBron James moeten schoonmaken terwijl hij in het buitenland is, besluiten de schoonmakers een levensveranderende beslissing te nemen. In een zoektocht naar onsterfelijkheid en wat geld organiseren ze een gigantisch feest. Als het feest echter uit de hand loopt en één van LeBrons kampioensringen vermist raakt, gaat het duo een onvergetelijke en wilde nacht tegemoet. Lees hier waar je House Party kunt kijken.

Perry Mason, S2 (7 maart)

HBO Max

Terwijl de rest van het land herstelt van de Grote Depressie, bloeit LA. Olie, Olympische Spelen en evangelische ambities. Maar ook een ontvoering van een kind dat vreselijk is misgelopen. Wanneer de zaak van het decennium op het bureau van Perry Mason valt begint hij aan een meedogenloze zoektocht naar de waarheid. Bekijk hier waar je vanaf 7 maart Perry Mason kunt streamen.

Rain Dogs (7 maart)

HBO Max

De serie vertelt een onconventioneel verhaal tussen een alleenstaande moeder uit de arbeidersklasse, haar tienjarige dochter en een bevoorrechte homoseksuele man. Bekijk hier waar je vanaf 7 maart Rain Dogs kunt streamen.

The Last of Us (finale op 13 maart)

HBO Max

Pedro Pascal en Bella Ramsey in 'The Last of Us'. Bron: HBO Max
Het verhaal start twintig jaar nadat de moderne beschaving is verwoest. Dan wordt Joel ingehuurd om de veertienjarige Ellie uit een quarantainegebied weg te smokkelen. Deze ogenschijnlijk gemakkelijke taak verwordt vlug tot een ongelooflijk heftige en zware reis. Bekijk hier waar je The Last of Us kunt streamen.

Lees ook onze serierecensie van The Last of Us.

Succession S4 (27 maart)

HBO Max

Bron: HBO Max
De verkoop van mediaconglomeraat Waystar Royco aan tech-visionair Lukas Matsson komt steeds dichterbij. Het vooruitzicht van deze seismische verkoop veroorzaakt existentiële angst en verdeeldheid onder de Roys terwijl ze anticiperen hoe hun leven eruit zal zien zodra de deal is voltooid. Er ontstaat een machtsstrijd als de familie een toekomst afweegt waarin hun culturele en politieke gewicht ernstig wordt ingeperkt. Bekijk hier waar je Succession kunt streamen.

Verder op HBO Max

Volgt z.s.m.

Actuele video's

Meer actuele video's