Vanavond op tv: Peter Pannekoek bij André van Duin, De Verraders & Flikken Maastricht

Vanavond op tv: Peter Pannekoek bij André van Duin, De Verraders & Flikken Maastricht
De tv-tips van Gids.tv voor vrijdag 10 maart

Kijktip :

Peter Pannekoek zit vanavond in de taxi bij André van Duin, De Verraders beleeft zijn tweede uitzending op RTL4 en het wordt weer spannend in Flikken Maastricht. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor vrijdag 10 maart.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

De Verraders: nu al een Verrader uit het spel?

RTL 4
20:03 uur

De spanning tusen de drie aangewezen Verraders is aan het begin van het spel al direct aanwezig. Gaan twee van de drie Verraders nu al proberen om de derde op een slinkse manier op te offeren? Je ziet het vanavond op RTL 4.

Flikken Maastricht: slachtoffer die niks zegt

NPO 1
20:34 uur

In de nieuwe aflevering van Flikken Maastricht duiken Wolfs en zijn partner Eva van Dongen in de zaak van een mysterieus meisje die is aangetroffen in een heuvellandschap. En toch dreigt er nog iets anders voor de twee...

Bij Van Duin op de achterbank: Peter Pannekoek

NPO 1
21:33 uur

In de vierde aflevering van het populaire en bijzondere interviewprogramma Bij van Duin op de Achterbank zit ditmaal Peter Pannekoek op de achterbank bij André van Duin. Uiteraard heeft hij weer de leukste fragmenten bij zich.

Dramafilm: Parasite

NPO 2
23:32 uur

Verhaal
Zuid-Koreaans drama. De werkloze Ki-taek en zijn gezin leven in een krappe woning een arm bestaan. Zijn kinderen besluiten op een dag om een diploma te vervalsen, zodat zoon Ki-woo de privéleraar van Da-hye, dochter van de rijke familie Park, kan vervangen. Wanneer Ki-woo in de wereld van de rijke familie belandt, maakt hij van zijn nieuwe positie misbruik om ook zijn familie aan een baan te helpen. Wanneer het plan lijkt te slagen, volgt een verrassing.

Actuele video's

Meer actuele video's