The Night Agent, Succession en nog 6 series die je nu moet kijken

The Night Agent, Succession en nog 6 series die je nu moet kijken
Welke series raden wij aan?

Film :

Elke week verschijnt er weer een nieuwe lading gloednieuwe content op de vele streamingdiensten die Nederland rijk is. Ook deze week heeft Gids.tv weer acht series op een rijtje gezet die het waard zijn om te kijken.

Bekijk alle overzichten, kijktips, recensies en trailers van de films en series op alle streamingdiensten op Gids.tv.

1. The Night Agent (Netflix)

Gids.tv: ★★★½ | IMDb ★ 7,7

Bron: Netflix
Een waakzame FBI-agent heeft nachtdienst bij een noodnummer en krijgt een telefoontje waarmee hij in een gevaarlijke samenzwering rond een mol in het Witte Huis belandt. Bekijk hier waar je The Night Agent kunt streamen.

Lees hier onze serierecensie van The Night Agent.

2. Waco: American Apocalypse (Netflix)

Gids.tv: ★★★½ | IMDb ★ 7,7

In het jaar 1993 gaf de Amerikaanse regering een opsporingbevel uit voor machinegeweren tegen religieus leider David Koresh. Wat volgde was het grootste vuurgevecht op Amerikaanse bodem sinds de burgeroorlog, en een 51-daagse belegering die het grootste nieuws ter wereld werd. Bekijk ook waar je Waco: American Apocalypse kunt kijken.

Lees hier onze serierecensie van Waco: American Apocalypse.

3. Arcadia (NPO Plus)

Gids.tv: ★★★½ | IMDb ★ 7,7

Bron: KRO-NCRV
Na een enorme ramp ontstaat een nieuwe samenleving: 'Arcadia'. Hier wordt het lot van burgers bepaald door hun persoonlijke burgerscore. We volgen de familie Hendriks die dankzij hun hoge scores een goed en veilig leven kunnen leiden. Alles verandert wanneer blijkt dat vader Pieter met de scores van zijn twee dochters heeft gefraudeerd. Lees hier waar je Arcadia kunt streamen.

Lees hier onze eerste indruk recensie van Arcadia.

4. Succession, S4 (HBO Max)

Gids.tv: ★★★½ | IMDb ★ 7,7

Brian Cox e.a. in 'Succession'. Bron: HBO Max
De familie Roy, bestaande uit vader Logan (Brian Cox) en zijn vier kinderen, beheert een van de grootste media en entertainment bedrijven ter wereld: Waystar Royco. Als 80-jarige begint vader Logan fouten te maken. De mediamagnaat zal plaats moeten maken voor een opvolger. Maar wie? Bekijk hier waar je Succession kunt streamen.

Lees hier onze eerste indruk recensie van Succession seizoen 4.

  • 5. Up Here (Disney+) - muzikale romantische komedie die zich afspeelt in New York tijdens de nadagen van 1999, die het buitengewone verhaal volgt van een gewoon stel dat verliefd wordt. Ze ontdekken dat het grootste obstakel voor het vinden van geluk misschien wel zijzelf zijn… Bekijk de trailer van Up Here.
  • 6. Who Were We Running From? (Netflix) - Turkse serie over een moeder die verbergt een mysterieus verleden verbergt en samen met haar dochter leeft als naamloze voortvluchtige. De twee leven in hotels en zien alle anderen als een bedreiging. trailer van Who Were We Running From?.
  • 7. Hockeyvaders (Videoland) - Nederlandse komedieserie over drie hockeyvaders die zich al jaren geleden dachten te hebben neergelegd bij wie ze waren, willen ze nu nog één keer vlammen, voor het te laat is. Bekijk ook de trailer van Hockeyvaders.

  • 8. TROM (NPO Plus) - Deense serie over journalist Hannis Martinsson. Hij reist af naar zijn geboortestreek op de Faeröer eilanden nadat hij een mysterieuze boodschap ontvangt van Sonja, die beweert zijn dochter te zijn en voor haar leven vreest. de trailer van TROM.

Gids.tv geeft je regelmatig de beste tips over welke films en series je kunt kijken op alle streamingdiensten. Bekijk alle overzichten van de films en series op alle streamingdiensten op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's