Seizoen 2 Million Dollar Island start zondag op SBS6 met Nederlanders en Vlamingen

Seizoen 2 Million Dollar Island start zondag op SBS6 met Nederlanders en Vlamingen
Wie overleeft avontuur op onbewoond eiland?

Kijktip :

Zondag 16 april gaat het tweede seizoen van Million Dollar Island van start en de realityserie begint gelijk met een dubbele aflevering op SBS6. Dennis van der Geest gaat opnieuw samen met honderd kandidaten het eiland op: wie overleeft het daar een maand en gaat met een fortuin naar huis? In deze reeks is er wel een groot verschil, de groep bestaat namelijk niet alleen uit Nederlanders…

Million Dollar Island gemist? Kijk de afleveringen terug via Amazon Prime Video.

Geen eten op het eiland?
In de eerste afleveringen is het al gelijk raak dit seizoen: voor de honderd deelnemers verandert het avontuur op het eiland in een nachtmerrie. Er is namelijk geen eten, of is het eten gestolen? Roddel en achterklap slaan al snel om in massahysterie. Daarbij bestaat de ene helft van de kandidaten bestaat uit Nederlanders, de andere helft uit Vlamingen. Daarom sluit dit jaar de Belgische presentatrice Ingeborg Sergeant aan bij Dennis van der Geest.

Winnaar krijgt geld van bandjes
Voor de start van Million Dollar Island krijgen alle deelnemers een polsbandje dat 10.000 euro waard is. De honderd mensen die elkaar niet kennen moeten na de dropping op het eiland samen zien te overleven in de wildernis. De kandidaten kunnen deze bandjes winnen en verliezen door duels te spelen. Ook mogen mensen die opgeven hun bandje aan een ander geven. Uiteindelijk krijgt de winnaar het bedrag dat diegene aan bandjes bezit. Vorig jaar won Remy Hogenboom 120.000 euro, en dus geen miljoen zoals de titel van het programma doet vermoeden.

Het tweede seizoen van Million Dollar Island is vanaf zondag 16 april wekelijks om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van Million Dollar Island een uur na de uitzending terugkijken op Prime Video.

Actuele video's

Meer actuele video's