Koningsdag 2023 live op tv en online: hoe volg je de Koninklijke familie in Rotterdam?

Koningsdag 2023 live op tv en online: hoe volg je de Koninklijke familie in Rotterdam?
De NOS is er de hele dag bij

Kijktip :

Koning Willem-Alexander viert zijn verjaardag dit jaar in Rotterdam, waar hij met zijn familie een bezoek aan brengt. De koning en de koningin doen met twee van zijn drie dochters en andere familieleden een rondgang door de stad. De NOS is daar de hele dag weer live bij. Je kunt de dag volgen op NPO 1 en via een livestream bij Gids.tv.

Uitzending
Vanaf 10.45 uur wordt gepresenteerd door Jeroen Overbeek. Malou Petter, Martijn Bink en Albert Bos staan langs de route om zowel de familieleden als de mensen langs de kant. Tijdens de uitzending komen we onder andere Davina Michelle, Broederliefde en Lee Towers voorbij.

De hoogtepunten van Koningsdag 2023 zijn later op de dag, namelijk rond 19.05 uur, te zien op NPO 1.

Programma
Het programma start in de Afrikaanderwijk in Rotterdam-Zuid, waarna de familie op de Watertaxi stapt om over de Nieuwe Maas onder meer langs de SS Rotterdam te varen. Na de vaartocht gaat de familie in de Leuvenhaven van boord en trekken langs Blaak, de Laurenskerk en de Markthal. De route eindigt aan de Binnenrotte.

Koningsdag 2023 is op donderdag 27 april vanaf 10.45 uur te volgen op NPO 1 en de livestream via Gids.tv. Na afloop kun je Koningsdag 2023 terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's